Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Jučer je bio najmanji promet u ovoj godini,ako ne bude danas jačeg pada promet će biti još niži… [bye]
– u skladu sa mentalitetom hrvata, pola ovoga će na burzu i fondove a potom u naše đepove.
al ne treba biti vrijeme za izvješća?
Dali netko zna kad će biti?
[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]
probijeno je 1800 bodova crobexa i sad polako tonemo dalje/dolje…ne sluti na dobro!
sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...
al ne treba biti vrijeme za izvješća?
Dali netko zna kad će biti?
Objave će biti idući tjedan, pretpostavljam da će ih najviše biti u petak 28.10. pa do zadnjeg dana u mjesecu tj. do ponedjeljka 31.10.2011.
halfte trinken, halfte Šarcu geben
Previše je ovde prilika za ubadanje, toliko jeftinih dionica nema ni u Bosni. Da je samo maraka pa od svega pomalo! niste bili u strahu na crobex 5000, a sada guza gaće žvače!
odi pametovat u bosnu, dosta su nam i domaći mudrijaši [bye]
Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!
probijeno je 1800 bodova crobexa i sad polako tonemo dalje/dolje…ne sluti na dobro!
Ne izgleda niti malo ružičasto bar ne ovih zadnjih dana ja ne kupujem niti u ludilu.
šta znaći ova oznaka H hiden ili ti skriveni nalog ? tko se krije iza njih top 10 omf i ili fondovi?
[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]
ffffffffff @ mozes i ti stavit H nalog ,,mrvu skuplje
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
gdje su te transkacije
moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama
...
moj odlazak sa foruma je zbog moderatora