Smrdi mi da je ovaj zadnji pad insceniran od strane banaka koje su se u proteklom razdoblju napunile dionicama i trenutno im odgovara da na njima generiraju gubitak kako bi sakrile dobit u ovo predizborno vrijeme.
Ohooo, jubilarna 11111 stranica Komentara trgovanja!
Koristim priliku da na ovoj stranici pozdravim kolege forumaše i zaželim nam uspješan trgovinski dan na ZSE (valjda će fond manageri danas za kraj kvartala dići dionice i popraviti loše stanje svojih portfelja…a i naših) [wink]
Ovdje kažu kako se u idućih šest mjeseci bliži jedinstvena prilika za rast gospodarstva:
Koristim priliku da na ovoj stranici pozdravim kolege forumaše i zaželim nam uspješan trgovinski dan na ZSE (valjda će fond manageri danas za kraj kvartala dići dionice i popraviti loše stanje svojih portfelja…a i naših) [wink]
kako kome, ovisi o postavkama, meni recimo tek 5556 stranica
kako kome, ovisi o postavkama, meni recimo tek 5556 stranica
[/quote]
Mislio je na broj komentara vjerovatno.
Ovdje kažu kako se u idućih šest mjeseci bliži jedinstvena prilika za rast gospodarstva:
možda, ako se uspijemo riješiti ovih štetočina koji su sada na vlasti [pray]
Dax u padu,vjerovatno ga trebamo pratiti,kako i prethodnih dana kad je porastao cca 11%.. [embarass]
rasulo tek počinje…
koja manipulacija na postavljanju naloga na dlkv
pa to triba kazniti
rasulo tek počinje…
onda brzo prodaj, što čekaš???