Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

..zadnji poziv…

never surrender

@peromadjar

Za šta zadnji poziv!!!!!!!!!!!!

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

…za ukrcavanje…

never surrender

Ovo malo prije je bilo divno za gledati.. [thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp

ma cijeli dan. Dođe mi da reglan popijem

lp

pa baš i nije,na nekim mojim dionicama [undecid]

Obratite malo paznju na pojedine dionice kao sto su:IGH,ATPL,DlKA…

Maloprije se povukli svi veliki nalozi sa asku…smrdi mi na mali preokret,a od ponedjeljka i veci [pray]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

lp

pa baš i nije,na nekim mojim dionicama [undecid]
[/quote]

Odlično je.
Ja sam sad pogledao koliko sam zaradio u ova dva dana… 1 kunu i 96 lipa.
Ali je ipak plus.

[lol]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

bullinger je odradio svoje sada mora ‘184 bodičq

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

kajje međedi
vani preko 2% crveni
mi lagano
[thumbsup]

a čemu se ti veseliš?
jesi prodao?

Obratite malo paznju na pojedine dionice kao sto su:IGH,ATPL,DlKA…

Maloprije se povukli svi veliki nalozi sa asku…smrdi mi na mali preokret,a od ponedjeljka i veci [pray]

Da, smrdi, ja sam pratio paralelno francuski indeks, pa malo tehnikalije…već oko 14 sati je slutilo kod francuza da je odbijanac na pomolu, šta jest al preprodani su do ibera, uz silne divergencije djeluje da je ovaj pad završio, bar za sad.

Sad je samo pitanje hoće li kod nas bit pravog odbijanca ( i šta je bitnije na kojim dionicama ) il će se indeks uz mini rastove taljigat tu negdje.

U tu svrhu, jedan hammer candlestick obrazac ne bi bio loš za zatvaranje dana na grafu crobexa..

never surrender

Kud se zalijećete, vani se minus opet povećava, izgleda da većina prati indexe sa 15 minuta zakašnjenja.

Oprezno.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close