Evo što ti je pravda?
SLPF NAV 51
BRIN NAV 53
SLPF se kupuje po 20 do 21.
BRIN nitko neće ni po 18.
Pa ti budi pametan.
Slavonac i ostali nekadašnji PIF-ovi su i u najboljim vremenima bili snažno diskontirani. Ništa novo…
Evo što ti je pravda?
SLPF NAV 51
BRIN NAV 53
SLPF se kupuje po 20 do 21.
BRIN nitko neće ni po 18.
Pa ti budi pametan.
Slavonac i ostali nekadašnji PIF-ovi su i u najboljim vremenima bili snažno diskontirani. Ništa novo…
[/quote]
Da ,ali BRIN je još podcijenjeniji,a nije sljedbenik pifova.
QUNE i JAKT i FMPS su više diskontirani od Slavonca.
Ne svi zatvoreni fondovi su enormno diskontirani,bilo da su nekretninski ili dionički,bilo da su izašli
iz PIFova ili su prikupljali kešovinu na tržištu kapital.Svi su do kapitala došli javnom ponudom i svi
po 100,osim slavonca.
Na ZSE će teći med i mlijeko!
Truli kapitalisti nakon jučerašnjeg pada stabilno.
Mi bi trebali mirovati, za početak.
Predviđanja gdje će tržište je nemoguće.Mislim da ni vidoviti Milan ne može pomoći.
Treba se vratiti korjenima,fundamentalnoj analizi dionica i previše se ne osvrtati na kratkotrajne
padove i stagnacije.Nažalost rast je malo rijeđa pojava.
Danas bi moglo biti zeru mlijeka,meda baš i ne,ali to izgleda tako sada.
Evo već trula Europa u ovih pet minuta prešla iz crvenog u zeleno.
danas bismo trebali otići u lagani plus ako je suditi po stranim burzama…a poslije se vrtiti oko ovih razina sve do rješenja problema Grčke krajem mjeseca, onda bi trebao uslijediti jedan jači rast na burzama od 1-2 tjedna
što reći ovo se naziva trgovanje , pa koji strani investitor će trgovati
al valjda će krenuti to 2022 godine
uvod u robno poslovanje
Uvriježena je zabuna oko kolokacije "moji snovi". Zaboravlja se naime da osoba stupa u posjed tek nakon što je plaćanje izvršeno u cijelosti.
Poštovane kolegice i kolege,
iako sam već debelo u dionicama te sam postao dugoročni, ističe mi jedno oročenje, pa kako su cijene poprilično niske, nešto me svrbe prstići da upucam još jedno bar 100K kuna na ovu našu sretnu burzu.
E sad u što pitanje je.
Uvjet je da je dionica likvidna, i da je dosta pala, te da je budućnost relativno izvjesna. Mislim se između
DLKV
IGH
ili
KOEI
LKPC
ili
ERNT
HT
ili da uzmem od svega po malo???
Pozdrav i sretno svima
Vidim ovdje je atmosfera kao da sve ide u pm i da se kapitalizam raspada.
Mislim da je vrijeme da pocnem kupovati.
iako sam već debelo u dionicama te sam postao dugoročni, ističe mi jedno oročenje, pa kako su cijene poprilično niske, nešto me svrbe prstići da upucam još jedno bar 100K kuna na ovu našu sretnu burzu.
E sad u što pitanje je.
Uvjet je da je dionica likvidna, i da je dosta pala, te da je budućnost relativno izvjesna. Mislim se između
DLKV
IGH
ili
KOEI
LKPC
ili
ERNT
HT
Pozdrav i sretno svima
Obzirom da si ionako debelo u dionicama najbolje nemoj uzet ništa. Oroči opet.
Bolji savjet ti nitko ne može dati.
E sad u što pitanje je.
DLKV
IGH
ili
KOEI
LKPC
ili
ERNT
HT
Pozdrav i sretno svima
Obzirom da si ionako debelo u dionicama najbolje nemoj uzet ništa. Oroči opet.
Bolji savjet ti nitko ne može dati.
[/quote]
Čestitke za oročenje.
Oročenje je zadnju godinu bio dobar posao u odnosu na kupnju dionica.
Što kamata,što porast tečaja/vjerovatno oročenje u EUR ili bolje u švicarcima/ daje cca do 10%
dobiti. S druge strane pad likvidnih dionica je dobar razlog za njihovu kupnju,naravno ako očekujemo rast.
Peromadjar,sve u svoje vrijeme.