Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo ja prvi [wink]
U dionicama 100%

Ulaz od prije neki dan 70%,a ostalo pusiona 20-ak %…zapeo 2 godine .
Jedan dio pokriva dividenda,a drugi pusiona [cry]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

dionice 85 %

sve mi smrdi na preokret [pray]

Imam neki ludi osjećaj da je ovom crvenilu došao kraj

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Nisam mislio da ovdje pišemo koliko smo u dionicma, nego da se napravi posebna tema i na nju stavi anketa(kao što se može staviti na onim drugim forumima), pa da tamo stavimo pitanje "sa koliko sam % u dionicama?" i ponudimo odgovore 0%, 10%, 20% i tako do 100%.

Ovdje sam samo htio pitat jel se to može, jer gledam okolo i nigdje ne vidim kako otvorit novu temu, ili to moraju moderatori?

Ako moraju moderatori, movim vas da otvorite temu sa ovakvom anketom, mislim da će nam rezultati svima biti korisni. [smiley]

Nisam mislio da ovdje pišemo koliko smo u dionicma, nego da se napravi posebna tema i na nju stavi anketa(kao što se može staviti na onim drugim forumima), pa da tamo stavimo pitanje "sa koliko sam % u dionicama?" i ponudimo odgovore 0%, 10%, 20% i tako do 100%.

Ovdje sam samo htio pitat jel se to može, jer gledam okolo i nigdje ne vidim kako otvorit novu temu, ili to moraju moderatori?

Ako moraju moderatori, movim vas da otvorite temu sa ovakvom anketom, mislim da će nam rezultati svima biti korisni. [smiley]

DA UKOLIKO BUDU ISKRENI !

Nije mi jasno zasšto je burza (neke dionice) rasla jučer….
Jel nam porastao izvoz?? Jel jaca otvorila 19 novih tvornica? Jel se teško nađe koji nezaposleni?? Jel nam turizam donio novac tako da spuštamo PDV na 2% ??
Ahaaaaa joj pa da, treba amortizirat izlazak INE iz Grobexa, da ne bude razina od…..ko na Zavižanu [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

vani se burze oporavljaju već par dana pa je vrijeme da i mi lagano krenemo preko 2000 bodova…pogotovo što su vani i danas burze zelene [thumbsup]

Medeki…, danas bi mogo biti doggy style, trk u apoteku po vazelin inače okice ispadaju…. [kiss]

Ovo definitivno nije poziv na kupnju ili prodaju dionica…, autor posjeduje neku bijedu od dionica…

Znači ništa od điđi-miđi…, do podneva ćemo valjda nagurati milijun prometa…

tako nekako… okice ispadaju od dosade.

Agresivnija kupnja na pojedinim dionicama, što već davno nismo vidjeli.
Mogući preokret trenda ???

tako nekako… okice ispadaju od dosade.
[/quote]

Ma nije dosadno, izgleda su međedi napokon krenuli u šoping, ovaj put dionice, ne vazelin…

New Report

Close