Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@bugs and @link1

fala vam za ovu crnu verziju bliske budućnosti…sad znam što mi je činiti…naime, moguće je i zaradjivati na dionicama i kad dionice padaju…
a ako opet ne bude vasa verzija tocna, nego ivanina, opet dobro za nas koji imamo nesto dionica, a tom dobru cete nam i vi pripomoci…

It's a kind of magic

– ali još uvijek mogu milijunere sa ovga foruma prebrojiti na prste (Lopina, Splićo, Marcipan…)

molim Vas da me ne svrstavate u isti koš sa Splićom i Lopinom…to mi je nezamislivo…
uživate u crvenilu?
jeste se konačno prebacili u keš?

– ali još uvijek mogu milijunere sa ovga foruma prebrojiti na prste (Lopina, Splićo, Marcipan…)

molim Vas da me ne svrstavate u isti koš sa Splićom i Lopinom…to mi je nezamislivo…
uživate u crvenilu?
[/quote]
Kolega vaš ukus je otprilike kao lopinin .
Evo šta ste pisali o Đakovštini.

Kao drugo…ova dionica vrijedi i više od 300 kuna. [lol] [lol]
a i realno je to da će cijena ove dionice rasti

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

@ upitnik9…

vidim da si i dalje u dionicama…samo naprijed…
jedino ti, lojtra i ivana ste na bidu…
[bye]

@ upitnik9…

[bye]

Velikim djelom u dionicama, neki dan nešto prodao ali dionice trenutno na 90% portfeja.
Ovako je marcipan pisao o Đakovštini kada je bila na 300 kuna, lopina je to kupovao na 20 kuna .
osim toga…dionica se trži ispod booka…posluje s dobiti…i definitivno je podcjenjena…
onaj tko je kupio, znao je zašto kupuje…a tko nije kupio…ne mora razbijat glavu dal vrijedi ili ne…

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

uživate u crvenilu?
[/quote]

U milijunaše uskoro ulazim,ali ne svrstavajte me sa marcipanom.On je depra,ja sam optimista,ja sam
ful u dionicama a on to sigurno nije.
I ja sam u pravu usprkos marcipanu i peromadjaru

Na ZSE će teći med i mlijeko!

@ upitnik9…

[bye]

Nije ni čudo što se bojite ulaska u dionice kada se pročitaju vaši postovi iz prošlosti jasno je da ste kada je balon bio na vrhuncu bili 100% u dionicama, onaj tko ne vjeruje neka pročita.

sretno i sve najbolje kako u životu tako i na tržištu kapitala…..

Lopina svaka čast na optimizmu, ali daj mi reci gdje bereš gljive i ja bi istih…

@ upitnik9

vidim da imate vremena izvlačiti moje postove stare 4 godine…kad je crobex bio preko 5000 bodova…ne znam kakve to veze ima s ičime…
bio sam u DKVS u ono vrijeme…prodao sam ju s nekim minusom čini mi se…al ne znam kakve to veze ima s današnjim komentarima trgovanja…
izvuci svoje postove koje si pisao o svojim dionicama prije krize i recesije…
na dkvs se odigrala pljačka…koju je predvodila država, a u korist određenih tajkuna…kao što su Todorić i Pipunić…dionica za vrijeme najveće krize potonula s 300 kuna na 30 kn…ali isto se dogodilo i svim ostalim dionicama izlistanim na ZSE…npr DLKV sa 1900 kn na današnjih 180-190 kn…pa?
samo je razlika da su u Đakovštini krivotvorili izvješća i sve pokrali…
a zašto nisi izvuko moje postove gdi sam o tome pisao kad je Lopina sve uvjeravao da je to isplativa kupnja na razinama od 20-30 kn…
ne znam što si uopće htio tim mojim starim postovima postići?
bila su druga vremena…i da DKVS nisu pokrali na način koji jesu, a to naravno mi mali dioničari nismo mogli znati što se dešava, cijena dionice bi joj bila daleko više od 300 kn…

@upitnik9

a da te pitam…u čemu si ti bio prije 4 godine? u dionicam ili u kešu?

@marcipan

Oću vam reći da ne razmišljate baš racionalno a tu je i dokaz kada je crobex bio na vrhuncu vi ste bili 100% u dionicama a sada kada je na dnu vi ste 100% u cashu.

Sretno

@upitnik9

a da te pitam…u čemu si ti bio prije 4 godine? u dionicam ili u kešu?

Ni u čemu niti sam imao para niti dionica, živio iz dana u dan poslije sam se dokopao nekih novaca i sada dio toga ulažem.

New Report

Close