Nema prijatelja i dalje na kupnji…
CROBEX jedva da je u plusu…kao i indexi vani…sve oči uprte su u Ameriku…čeka se sgnal da vide kako će oni reagirati na rezaje rejtinga japanu…
nema se šta komentirati drugo, kad gotovo da ni nema prometa na burzi…
[bye]
Šta je sa ovim prodavačima, nigdje nikoga pa bolje vam je izaći danas već za mjesec dana na crobexu 3000
http://hr.seebiz.eu/ZSE/zagrebacka-burza-nastavak-niske-likvidnosti-i-stagnacije-indeksa/ar-11968/
AL kad je vani crveno tad ekstremno pratimo crveno
EU indexi u 2 dana 4% u plusu
ZSE je lopovska burza
ovo je teška koma od nedostatka keša, veći promet do sada ima BELJE (0,6 milja kuna) nego sve ostale dionice na ZSE (uključivo HT, ERNT, ADRS itd…) [embarass]
Šta je sa ovim prodavačima, nigdje nikoga pa bolje vam je izaći danas već za mjesec dana na crobexu 3000
nemoj bit cicija…udri po asku…jedan posto gore-dole šta ti znači…ionako tvrdiš da je sve jeftino…
moja gledalica kaže da ih ima dosta na prodaji…šta se čeka?
malo gricneš ti, malo lopina…pa dođe Ivana7 i odma će biti crobex u plusu 2%…
ovo vam je idealna prilika da dignete market…ili ste se već toliko nakrcali da nemate više keša?
crobex -0,15%
polako se vraćamo u "normalu" [angry]
nemoj bit cicija…udri po asku…jedan posto gore-dole šta ti znači…ionako tvrdiš da je sve jeftino…
moja gledalica kaže da ih ima dosta na prodaji…šta se čeka?
malo gricneš ti, malo lopina…pa dođe Ivana7 i odma će biti crobex u plusu 2%…
ovo vam je idealna prilika da dignete market…ili ste se već toliko nakrcali da nemate više keša?
[/quote]
Čekam tebe da mi prodaš nekaj, imaš kaj za prodati [lol]
Čekam tebe da mi prodaš nekaj, imaš kaj za prodati [lol]
imam…eure i švicarce…kupiš?
ah, da…nemaš s čim…malo smo zaglavili u dionicama…a? a ne bi prodavali s minusom…samo držite, bit će minus još veći…
[sealed]
imam…eure i švicarce…kupiš?
ah, da…nemaš s čim…malo smo zaglavili u dionicama…a? a ne bi prodavali s minusom…samo držite, bit će minus još veći…
[sealed]
[/quote]
Koliko imaš 14 eura i 10 švicaraca to su ti uvalili na vrhu. [lol]
Zabini fondovi – NA VRHU TOP LISTE …AKTIV, TREND…. a ostalo….slabo..!
Dali u ovom brodu luđaka ima itko pametan da utječe na ovu sprdačinu i ovaj lopovluk na ZSE
Od 1.8 do danas Crobex je izgubio 9,5% kao zbog Amerike i EU a ovi vani i 3 dana nadoknadiše preko 6%a ovi na ZSE ni da mrdnu
Dokad više ova pljačka
Dali u ovom brodu luđaka ima itko pametan da utječe na ovu sprdačinu i ovaj lopovluk na ZSE
Od 1.8 do danas Crobex je izgubio 9,5% kao zbog Amerike i EU a ovi vani i 3 dana nadoknadiše preko 6%a ovi na ZSE ni da mrdnu
Dokad više ova pljačka
Dok god ima onih koji su spremni prodavati po ovim cijenama nema gore, nije nitko lud kupovati po 1000 ako će ti netko uz malo strpljenja prodati po 850 e do kada će biti takvih to ne znam ali ja mislim ne još dugo.