@miami
gledaj to ovako: mažda ćeš se ti sutra-prekosutra smijati tim "bankarskim stručnjacima" koji su se uvalili u margine baš kad nije trebalo.
I možda ćeš im biti zahvalna što tebi nisu odobrili.
I ja se tako tješim..što mi drugo preostaje s ovim lopovskim bankama…. ponižavajuće je to..
ništa drugo..imaš osjećaj da ti ne valjaš…da si rizičan ???…loš.
miami s obzirom na tvoj način pisanja ovdje po forumu i investicije koje preferiraš ja bi na tvom mjesto zapalio svjeću i zahvalio Bogu da mi nisu odobrili margin, a ne se još bunio po forumu
Kad si im nudila z zalog dionice INGR i IGH jesi im napomenula i cjene po kojima si ih kupila? MOžda je to razlog što su te odbili, a ne zato što te mrze…ljudi ti žele dobro a ti to ne vidiš 🙁
HaoRen, ne piši gluposti- koje ne znaš.
Pišem- kak pišem, moja stvar.
Koje ja to investicije preferiram- ti nemaš pojma- niti veze s tim nikakve,jer moje kapitalne investicije-uopće nisu dionice, nego ulaganje u nove firme- tj.poduzeća. Trenutno dvije.
Moje SVE dionice su iz prve kotacije. S V E .
Ako ti fali religija idi se moliti u crkvu. Meni Bog ne pomaže, na žalost.
Od dobrote ljudi oko mene- prema meni- mi je zlo. …Neka budu dobri prema sebi- a mene nek
ostave na miru…..takvi slični tebi.
p.s. U ovoj uredno truloj malograđanštini- gdje svaka budala prenosi poluinformacije- nema
međusobne pomoći i dobrote….
A sad ću ti na TEMI – INVESTIRANJE U HUMANOST – pokazati što je dobrota – pa si pročitaj!
HaoRen, ovo što ti neki daju podršku u postovima , kao ovaj gornji, nije odraz istomišljenja.
To je STRAH. Polako, ali sigurno, raskrinkana je MAFIJA, koja drma ovom burzom. Sprega
bankarskog lobia i brokerskih kuća- i zajedništvo i sukob istovremeno- službenika i službi
u bankama.
I treba Vas biti strah .Jednog lijepog dana,profunkcinirati će Zakon o tržištu kapitala- a opisani
šefovi i službenici koji koriste svoj položaj – biti pod prismotrom , dok ne nalete na kontrolu i
stalnu pratnju- svojih financijskih prihoda….Koliko prosječni referent u banci ima plaću?
@ miami za vrijeme naglih padova ne možeš stići ni dionice prodat a vi bi kredite rješavali ??! Ako ste pročitali ikoju knjigu o investiranju svugdje navode da je uvijek poželjna određena količina gotovine na brokerskom. E sad stvarno ne znam što vas košta prodati dio portfeljea i držati gotovinu na računu i čekat dobru prigodu ili zašto sutra ne pokrenete akciju podizanja kredita pa imate spremne novce za dokup kad se ukaže prilika ?? Ako vas dobro ide u svom poslu zašto toliko energije i živaca trošit na dionice na pokvarenom i prevarantskom tržištu ????!!!??
Vaš link
Ha kako bankari otpiljuju klijente izgleda da je vrijeme za dizati kredite u švicarcima. Uvijek kontra mase.
OK miami kako zelis, ja sam ti mislio napisati iskren post poslje onog i ak treba i na privat objasnit zasto ti to "sluzba za rizike" ne zeli odobriditi margin, ali OK "mafija sused, mafija nis im ja ne vjerujem" argument od vas cu prihvatiti kao dobar i nadam se da ce te sto prije dobiti sto veci margin kredit…
Komentar trgovanja: Na nasoj burzi sve puno ovaca i nešto malo pastira, Najbolje je što pastiri se niti netrebaju truditi ovčlice same dolaze i skoro pa se same šišaju a pastiri samo beru vunu, leže i spavaju…Sto je najgore ovčice poslje šišanja ne kuže da su same sebe ošišake nego bleje u pod i proklinju "mafiju" koja ih krade
Dobro veli naš lopina na ZSE meda i mljeka koliko želiš em za pastire, em za bankare koji daju margine
Vaš link
Ha kako bankari otpiljuju klijente izgleda da je vrijeme za dizati kredite u švicarcima. Uvijek kontra mase.
Ne razumijem se u valutna kretanja, ali ako je nekome do takvog načina poduzimanja rizika, stvarno mi miriše da je upravo tako, da je za dizati kredit u CHF prikladno vrijeme! To je uvijek ozbiljan špekulativan potez (izlaganje valutnom riziku, dakle dizanje bilo kada bilo kakvih kredita koji nisu kunski i po mogućnosti uz fiksnu kamatnu stopu) ali špekuliranje nije nešto nedopušteno, tko hoće neka špekulira, to se može nekome i dobro isplatiti! 😉
Ne razumijem se u valutna kretanja, ali ako je nekome do takvog načina poduzimanja rizika, stvarno mi miriše da je upravo tako, da je za dizati kredit u CHF prikladno vrijeme! To je uvijek ozbiljan špekulativan potez (izlaganje valutnom riziku, dakle dizanje bilo kada bilo kakvih kredita koji nisu kunski i po mogućnosti uz fiksnu kamatnu stopu) ali špekuliranje nije nešto nedopušteno, tko hoće neka špekulira, to se može nekome i dobro isplatiti! 😉
[/quote]
Roha je zabranio kredite u Francima. Sjedite na ušima? [angry]
samo zakljucak o tome gdje su nastali problemi kod CHF kredita –
1. Needuciranost ljudi u bankama – front office
2. Needuciranost ljudi o osnovama osobnih financija.
Ako covjek ima mirovinu u CHF sto nije nemoguce u HR i trebaju mu pare za neke sitne stvari u cemu bi trebao dignuti kredit?
ovo nema veze sa spekulacijom