Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel ovo greška na mojoj gledalici il je Crobex u minusu

Jel ovo greška na mojoj gledalici il je Crobex u minusu

paradoks zse

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Zanima me dali je ljudima koji su osmislili sistem racunanja vrijednosti CROBEX-a i CROBEX-a10
sram ove situacije,mene bi na njihovom mjestu svakako bilo

vecina dionica u plusu,a crobi u solidnom minusu

Zaista obovažam ZSE.
Mislim da jue ERNT najneugodnije iznenađenje drugoga kvartala.Nakon Kazahstana u prošloj godini
ponovno veliki kiks.Kvartalna dobit od 5 mil kn u drugom kvartalu uz informaciju da su naruđbe lošije nego lani podrazumjeva veliki pad dobiti i u nastavku godine.A dionica raste.Bravo fondovi,branite
ali ne sa svojim novcem.
Kada vidim VDKT padam ui trans.Poslovanje kao u hororu,gubici da ti se zavrti u glavi a dionica raste.
Neki veći investitor priprema teren za izlazak pa malo diže cijenu nebi li se neki naivac zaletio i stavio
visoko nas kupnju.
Ali zato ADRS člami,jer ima jako dobro izvješće.Zaista je frustrirajuće biti u ADRS.On može samo niže
bez obzira na poslovanje.

Nemam ni ERNT,ni VDKT ,trenutno ni ADRS iako mi odgovara da padne na 0 jer sam dužan 70 ADRS-P_A.

Na ZSE će teći med i mlijeko,naročito fondovskim inseiderima!

Zanima me dali je ljudima koji su osmislili sistem racunanja vrijednosti CROBEX-a i CROBEX-a10
sram ove situacije,mene bi na njihovom mjestu svakako bilo

vecina dionica u plusu,a crobi u solidnom minusu

Moš mislit kako ih je sram.
Primaju ogromne plaće ,a za ništa ne odgovaraju.
I crvene se ,ali na moru.

@ lopina

Gospon Lopina bolje bi bilo da više vodite računa o BRINI, a ERNT i ADRS ostavite na brigu onima koji ih posjeduju.

S poštovanjem.

@ lopina

Gospon Lopina bolje bi bilo da više vodite računa o BRINI, a ERNT i ADRS ostavite na brigu onima koji ih posjeduju.

S poštovanjem.

A ako BRIN u svom portfelju ima ADRS mogu li barem to pogledati.
Mislite li da ADRS u portfelju BRina vrijedi manje nego u našim individualnim portfeljima.
I to okruglo tri puta,u FMPS i više od toga u diskontu,u JAKT isto tri puta manje.Ja mislim da vrijede isto.
Nadam se samo da BRIN neće kupovati ERNT poslije ovakvog poslovanja.Neću ni ja ,ali jeftinije uvijek
može.
Na ZSE će teći med i mlijeko!

Uz duboki naklon,pozdravljam vas!

@ lopina

S poštovanjem.

Mislite li da ADRS u portfelju BRina vrijedi manje nego u našim individualnim portfeljima.
I to okruglo tri puta,u FMPS i više od toga u diskontu,u JAKT isto tri puta manje.Ja mislim da vrijede isto.
Nadam se samo da BRIN neće kupovati ERNT poslije ovakvog poslovanja.Neću ni ja ,ali jeftinije uvijek
može.

[/quote]
Uopće nije važno tko i čiji su portfelji na ovoj burzi,jednostavnim riječnikom nema snage da krene prema gore,obrnuto propocionalno cijela burza treba zaroniti do 1700-1800 crobia,samo razmišljanje ,ništa drugo..

@ lopina

S poštovanjem.

može.

[/quote]
Hmm… pa i nakon tako "lošeg" polugodišnjeg izvješća cijena ERNT,i gle čuda, raste. Što bi se događalo da je kojm slučajem izvješće bilo dobro. Ne posjedujem dionice ERNT i ne drukam na kupnju istih.

http://www.reuters.com/finance/currencies/quote?srcAmt=1.00&srcCurr=CHF&destAmt=&destCurr=HRK&historicalDate=

CHF – 6,71 kn PRESTRAŠNO

Dva skrivena skupljaju TISAK i preskaču jedan drugoga.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Hocemo imat 5 milijuna prometa danas ? [undecid]

New Report

Close