Rezultati su odlični gle čuda na 90% kompanija i sad bi mi kao trebali pratiti vanjske indekse [rolleyes] jer oni su jel u crvenom, pa hebote mi se ovdje crvenimo od stoljeća sedmog a firme osim građevinara rasturaju! Imamo i odbijanac od jučer, baš me zanima šta su režiser i scenarist danas dogovorili.
Rezultati su odlični gle čuda na 90% kompanija i sad bi mi kao trebali pratiti vanjske indekse [rolleyes] jer oni su jel u crvenom, pa hebote mi se ovdje crvenimo od stoljeća sedmog a firme osim građevinara rasturaju! Imamo i odbijanac od jučer, baš me zanima šta su režiser i scenarist danas dogovorili.
Do dva sata kako tako,a poslije toga strmopižđenje uz mali promet.
Ipak na ZSE će teći med i mlijeko!Sve dođe na svoje!
Kako reagiramo na jučerašnja izvješća:današnja tek gledam
ATPL dobro izvješće ,dobar odgovor investitora
ATGR,rade za papar,dobit 2 kn poo dionici u šest mjeseci,fondovi napucali na 700,ali neminovan pad slijedi,naravno ako bogovi ne odluče drukčije
KOEI dobit po dionici preko 100 kn,p/e =6 bv p/BV umnožak 6,za ATGR bolje ne računati
KODT,povampireno dijete majkle KOEI P oko 9 ,P/bv oko 2 ,umnožak 18
KOEI/KODT=18:6=3 ,kodt nije tri puta skuplji od KOEI jer treba vaditi drugi korjen pa je samo 1,73
Dakle,sa rastom KOEI od cca 73% bi bio fair odnos.
I normalno da se čovjek zapita kako je to moguće.
Fondovi napucavaju ATGR ,bez obzira što nema dobiti,ali brane cijenu i svoje portfelje,a kraj je
mjeseca,a kasnije će moći kupovati i jeftinije_biće toga na rasprodaji.
KOEI na ovim cijenama je jako podcijenjen,ne smije se dizati već držati nisko tako da je sada didskontiran sigurno 30%,a kada skupe dizati će ga prema fair vrijednosti od 800-1000.
KODT napucala grupa špekulanata koji su se nakrcali od 900 do 1000,upalili radio milevu,napucali
dionicu na 1.450 ,a s obzirom na uspravanje u poslovanju i padu dobiti bi trebali padati.Ali ti
špekulanti imaju dovoljno sredstava da brane cijenu.Malo morgen oni to žele dodatno napucati
i izaći.Zašto kupovati skupu kćer KODT kada je majka KOEI daleko jeftinija.
KOEI na 800,KODT na 1.000,to bi bilo fair na temelju izvješća i poslovanja.
Ovo nije nagovor da prodajete KODT po BIDU,ali se barem treba gurati na ASKu radi boljeg izlaza.ako sindikat/špekulati/počnu tući po prodaji.ali je naputak da ga barem ne kupujete,a to bi bilo sasvim dovoljno da se špekulanti ulove u vlastitu mrežu i da postanu dugoročni investitori ili da počmu pucati
po BIDU.A onda bi bilo interesantno kupovati na 1000.
Ako se sam čuvaš,i Bog će Vas čuvati!
Hebe se njima za bonitet,nisu oni banana republika ….amričke obveznice će se prodavati po istim cijenama makar će biti proglašene kao manje sigurne.Kamata na američke obveznice je još uvjek u padu….
tim je gluplja sva ova tjeskoba na svjeckim a poesbice na rvackim burzama. banke kao i uvijek odlične, prehrambena rastura, brodari dobri, turizam dobar, građevina malo šteka ali dobro sad.. uglavnom da skratim sve je i više nego dobro. konačni cilj je da se uzme što više moguće od malih i da im se to uvalja na potezu kikovica oštrovica, čitaj 3200-4000.
A što reći za ERNT
nakon ovolike dobiti u ovom kvartalu i očekivanja manjih prihoda u nastasvku godine sve preko 1000
kn je bacanje para u vitar.Da, za onoga tko ulaže svoj novac,ali fondovi ne ulažu svoj novac i zato mu davaju jaki suport.Ono što treba padati se kobajagi brani,a ono što vrijedi se ruši.
Na ovako plitkom tržištu veliki manipuliraju u likvidnim izdanjima sa velikom tržišnom kapitalizacijom
Srednje investitori manipuliraju u srednje likvidnim dionicama.
I oni djeluju udruženo,sindikalno ali ne plačaju članarinu.Ali se pokji put pokolju,jer novac je vrag.
A mi mali sanjamo kako bi nešto izmanipulirali.
Svi smo mi špekulati/čast iznimkama koji to nisu,a ako nisu neka se ostave ovog vražjeg posla/
svak u okviru svoga šestara.Što imaš veći šestar/novac/veći je radijus ,površina kruga raste na
kvadrat,a ako se udružimo može i na kub.
Svim špekulantima,velikim,srednjim,a naročito nama malima želim da im teće med i mlijeko!
A što reći za ERNT
nakon ovolike dobiti u ovom kvartalu i očekivanja manjih prihoda u nastasvku godine sve preko 1000
kn je bacanje para u vitar.Da, za onoga tko ulaže svoj novac,ali fondovi ne ulažu svoj novac i zato mu davaju jaki suport.Ono što treba padati se kobajagi brani,a ono što vrijedi se ruši.
Na ovako plitkom tržištu veliki manipuliraju u likvidnim izdanjima sa velikom tržišnom kapitalizacijom
Srednje investitori manipuliraju u srednje likvidnim dionicama.
I oni djeluju udruženo,sindikalno ali ne plačaju članarinu.Ali se pokji put pokolju,jer novac je vrag.
A mi mali sanjamo kako bi nešto izmanipulirali.
Svi smo mi špekulati/čast iznimkama koji to nisu,a ako nisu neka se ostave ovog vražjeg posla/
svak u okviru svoga šestara.Što imaš veći šestar/novac/veći je radijus ,površina kruga raste na
kvadrat,a ako se udružimo može i na kub.
Svim špekulantima,velikim,srednjim,a naročito nama malima želim da im teće med i mlijeko!
Šteta što ti ne vodiš ZSE danas bi Đakovština bila na bar 200 kuna CROR bar na 500 a BRIN minimalno 1000 kuna.
NA DLKV fondovi gube bitku.
Zakucalo ga na 190.Ne vjerujem u rast DLKV uz veći promet.To bi fondovima bilo preskupo.Negdje će
to nadoknadit,napucati .ERNT i ATGR,a i ADRS nebi trebao pasti,a i HT će imati dobar prosjek trgovanja.
Vani je danima žarko crveno,pa bi se sa malo trebalo malo kozmetike mogao crobek malo dotjerati
,a naročito fondovske dionice.Pa ipak je ovo kraj mjeseca.
Na ZSE velika potrošnja jeftine kozmetike,ali ipak će poteći med i mlijeko,samo strpljenja!
Adrs rasturio, ajde gdje ste sad vi koji tvrdite da moramo biti ovako nisko?? Izvješća su fantastična hebo ZSE. Zona Sumraka Eksćejndž.
Vrlo dobri izvještaji za sada..
edit upravo stigao odličan adrisov
@golubv
tim je gluplja sva ova tjeskoba na svjeckim a poesbice na rvackim burzama. banke kao i uvijek odlične, prehrambena rastura, brodari dobri, turizam dobar, građevina malo šteka ali dobro sad.. uglavnom da skratim sve je i više nego dobro. konačni cilj je da se uzme što više moguće od malih i da im se to uvalja na potezu kikovica oštrovica, čitaj 3200-4000.
Vidiš u čemu je kvaka [cool]
Tea Party potkopao glasanje kako bi Obama izgubio na sljedećim izborima?
"Neki analitičari tumače da je Tea Party spreman otići toliko daleko da namjerno potkopava planove za limit o zaduživanju. Naime, sljedeći predsjednički izbori u SAD-u održavaju se 6. studenog 2012. godine, a pripadnici pokreta navodno smatraju da bi bankrot države kojom predsjeda Baracku Obami dovoljno narušio ugled da na izborima ne bude opet izabran."