nisam pratio,jesmo li od jutros u minusu od 1%
mislim da je start malo ispod 5%
Ovu sprdačinu sa korekcijama CROBEKSA vjerujem nebi napravili ni u Tanzaniji gdje je burza poprilično divlja..
[sealed]
Kapa dole majstorima koji su jučer kupili a danas se iskrcali na indexu + 4,63%, zarada je obilna [lol]
ima li koji forumaš iz Samobora da ako želi popijemo kavicu pošto dolazim u taj simpatični grad (30-02.07).neka se javi na pp.
KUDA IDE CROBEX?
požalio sam se svojoj mami itati
jer su neke forumaši rekli da neke dionice vrijede ništa
mama mi je rekla sine vidiš ovu sliku koju sam radila wilerov goblem
*posljednja večera* koju ti namjeravam pokloniti , otiđi kod najboljeg kolekcionara da ga procjeni ali ga nemoj prodati
otac mi je isto rekao vidiš sine ove gusle od 1928 godine koje ti namjeravam pokloniti
otiđi kod najboljeg čovjeka koji se bavi antikvarijatom u splitu da ga procjeni ali nemoj ga prodavati
ošo ja tako s slikom i guslama po gradu
ljudi su me čudno gledali
ali navikao sam na to
gleda ovaj sliku s povečalom , vrti glavom i govori mi da ovako perfektno djelo bez mane nije vidio
u cilom svom životu da vridi bar 30000 eura inaće se kreču oko 12000 euraa pokušao bi te zajebati da prodaš za 9000 eura
zar toliko para super dok mi smješak nije silazio s usana
odoh do prijatelja (največi muljator u gradu) da vidi kliko vride gusle
gleda on gusle pa gleda mene
veli ovo je radio majstor jovan najpoznatiji i ti to imaš?
znaš prijo da te ne ne znam pokušao bi ti podvaliti da je prodaš za 3500 eura
a na crnom tržistu vridi i do 99999 eura
ma daj nemoj me zajebavti velim
je je to ti je kao stradivari
baš si tukac ništa ne znaš
sav sritan odem do mamice i tatice da im odam novitade i da smo bogati
da nam ne triba više raditi ni kupus saditi
a oni me ozbiljno pogledaše i vele
vidiš sine to su samo stvari nekima neprocjenjive a nama nebitne
NEMOJ HODATI SVIJETOM I TRAŽITI DA DRUGI PROCJENJUJU I PODCJENJUJU
Naumili polomit sve i naravano uspjeva im.
U očekivanju epokalipse SAD-a ?
Već mnogo puta je SAD bio u apokalipsi pa ništa od toga. Naravno jer je tada svijet u apokalipsi.
Pasom Amera prvi bi pali Kinezi pa Izraelci ili veliki vjerovnici američkih državnih obveznica.
Crobex pada u očekivanju toga.
Međutim znakovito je da padaju najviše precjenjene dionice kao ;
HT, LKRI, dionice s fundamentim problemima ( VDKT, TNSA, DLKV……), kao i dionice s dioničkim problemima kao ADPL, ULPL, PODR, IGH….
Malo dionica koje realno opravdavaju cijenu na kojoj se nalaze, ali takove i drže cijenu ili provociraju inercijom Crobex mali pad s malim prometom.
Po cemu je ht precijenjena dionica?
Pogledajte P/E sektora u regiji pa će te vidjeti da je jako precjenjen u odnosu na sektor.
Bio sam nježan kada sam rekao da je samo precjenjena, ali kolega pa vi sve to znate ?