Many ima potpuno pravo.Ovo više nije normalno šta se radi na burzi.
Treba zatvoriti burzu na nekoliko dana,tjedana i jednostavno utvrditi činjenice tko je za sve ovo kriv.Jer ovako nema napretka.
Ovo se prešućuje, zašto????
Tko je taj Samodol,tko iza njega stoji?
Nije Samodol tako loš. Nije on za sve kriv.
Trebalo bi pročitat njegov doktorat na temu MF-ova i utjecaja na gospodarstvo
preko TK.
Tko je taj Samodol,tko iza njega stoji?
Ako netko stoji iza Samodola to mora da je netko iz Iskoraka
[thumbsup]…hvata ga u raskoraku [yawn]
sad će se premijerka sjetit kako oživit tržište kapitala, pa posredno i cijelo gospodarstvo. samo da joj salata dođe pod ruku.
samodola zamijenit samogorom
Kad nisu čak niti ovdje u stanju uvesti red onda ne znam gdje će. Premijerka jedini red možda može uvesti u svom stanu, naravno nakon što i finu salatu spremi, a treba tu i krumpira naguliti… dobro je rekao kolega, ovo je ogledalo države i ne znam kako misle privući investitore kad se nema volje niti vlastito TK urediti.
[/quote]
Pardon, Stanu od MORH-a [rolleyes]
Idiotizmu ovih na ZSE nema kraja, sad je crobex na +5,24% !!!! [lol]
Ovo nije ni za smijanje, nego za plakanje, oni su totalno nesposobni, iz jednog sranja u drugo
Ja pak vjerujem da su oni itekako sposobni.I da uspješno odrađuju ono što su naumili.
[/quote]
Jbg, sigurno tamo negdi na volstritu ili u vrankvurtu ili u londonskom sitiju imaš oni vražji derivata, svakakvi instrumenata kojima kao ulažeš a zapravo se kladiš na pad/rast, moš indexa, moš šta oš. indexa. A vjerojatno je koeficijent na pad/ rast jednog indexa neke nacionalne burze više od 4% u jednom danu, pa makar ona bila u zemlji seljaka na brdovitom balkanu, iznimno visok. Tako da me ne bi čudilo da se u našu se zemlju slilo malo deviza sa dotičnih lokacija je li…
A AIG opet naj… [proud]
Ja pak vjerujem da su oni itekako sposobni.I da uspješno odrađuju ono što su naumili.
[/quote]
Jbg, sigurno tamo negdi na volstritu ili u vrankvurtu ili u londonskom sitiju imaš oni vražji derivata, svakakvi instrumenata kojima kao ulažeš a zapravo se kladiš na pad/rast, moš indexa, moš šta oš. indexa. A vjerojatno je koeficijent na pad/ rast jednog indexa neke nacionalne burze više od 4% u jednom danu, pa makar ona bila u zemlji seljaka na brdovitom balkanu, iznimno visok. Tako da me ne bi čudilo da se u našu se zemlju slilo malo deviza sa dotičnih lokacija je li…
A AIG opet naj… [proud]
[/quote]
Vaš link Uff kako se sljeva
Naši više nemaju vremena privlačiti investicije, jer nakon (gotovo) svake privukli su USKOK.
Tako da se u zadnje vrijeme uglavnom konzultiraju s odvjetnicima.
Ipak si sam sebi na prvom mjestu.
[/quote]
A AIG opet naj… [proud]
[/quote]
Vaš link Uff kako se sljeva
[/quote]
Nisi ti mene shvatio…
Naravno da nitko nije toliko glup da ulaže u ekonomiju državeu kojoj je premijerka Kosor,a ministri mogu biti likovi imena Čobanković, Milinović, Jandroković, pojam biznismena je Todorić a divljenja zbog snalažljivosti Vidošević… Neka se mnogi ne naljute što sam ih izostavio
Ja sam želio reći da su se naša gospoda sa ZSE koja su znala za ove padove/ raste Crobexa posredno ulagala u fin. instrumente koji su se kladili na dramatičan rast ili pad crobexa i zato nisu radili revizije… Pa su mogli zardit koji ojro… [lol]
Ali i ovaj komentar s te stranice ima smisla
”Ovaj prilično tendenciozan a zapravo "slabi" članak ne navodi koliko je hrvatskih ulaganja u spomenutim zemljama.
Isto tako ne analizira strukturu ulaganja.
Naime, "strana se ulaganja" gledaju kroz prizmu kvalitete a ne količine.
Prljave tehnologije uz rad zabadava je lako privući! ”
Znali tko točno koliko dugo Crobex pada u ovom uzlaznom trendu
CROBEX + 5.11 . Mi smo svjetski prvaci, najbolji od svih indexa, mi slažemo sebi index retrospektivno , kako nam paše, samo ne znamo raditi i gledati u realnu budućnost ,nema tu više normalnih…….
ZABA AKTIV , digla index u Srbiji…kupnjom dionica…pa, koji qurac , ne ulože nešto u ovu državu..
ne isplati im se …….. ? Gosp. Luković…. imate li kakav smislen odgovor na pitanje,
kada će se naći novaca za kupnju dionica na hrvatskom tržištu…?