Insceniran pad, kao i uvijek pred izvješća koja će gle čuda biti bolja od prethodnih..
Hoće li sutra crobex napraviti +4%, jer zaba je donijela sve odluke?
Muljatori neviđeni.
Muljatori neviđeni.
[/quote]
Uputite pismo DORHU da istraži tko se igra s burzom!
Po meni možemo očekivati uskoro dvoznamenkaste rastove!!!
Muljatori neviđeni.
[/quote]
Uputite pismo DORHU da istraži tko se igra s burzom!
Po meni možemo očekivati uskoro dvoznamenkaste rastove!!!
[/quote]
Čitava je zemlja korumpirana i sad tu neki vjeruju kako je na burzi sve nevino haha jao bože pa koje su tek ovdje makinacije po srijedi to nije normalno, gdje se lova vrti sve vrvi od igrica a dorhu se tužiti ravno je kao i pomoći Sizifu. Nema ovdje transparentnosti dok je ovakve Vlade i bilo koje njoj slične.
Pratim ovo na nasem TK i nikako mi nije jasno….
Tko tu koga još vara,otima….
Pa svi su se oporavili, kod nas još uvijek jad i bijeda.A tako smo malo tržište.
Tkome to odgovara?
Pa zar naše firme nisu meta preuzimanja, pa poneki vlasnici dobijaju po par puta godišnje ponudu za prodaju firme.
Uprkos svim problemima političkim.ekonomskim…, TK mora krenuti naprijed i to 6-12 mjeseci ranije nego počne oporavak ekonomije ( realni ).
Da li je moguče da strane banke koje drmaju našom državom i fondovima još uvijek žele uzeti i zadnju dionicu od malih građana HR????
Ovo sa Zabom je dokaz kako su svi upleteni, pa zašto tu ne dođe konačno USKOK i to sve istraži?
Pa nije samo Sanader bitan, tu na TK se vrti ogroman novac.
Stvarno ponižavajuće i jadno.
Mogu se samo nadati boljim danima.
Pozdrav iz inozemstva.
Burza je najveća peračina love od osamostaljenja Hrvatske.
Svakakav/svačiji kapital se ovdje slijeva.
Sve ostalo je mijena.
Možda sutra +4% psihološki povuče i ostale dionice.
pa neće valjda sutra računat plus?? Mislim da će stavit odmah toliko koliko su smislili kao start
Ne vuku dole banke i njihovi fondovi- NEGO PROPALI BROKERI – koji pokušavaju spasiti , što se spasiti
može…
Jedini izlaz je prodaja NA NIŽE , PRITISAK NA NIŽE….NIŽi DOKUP … a onda podizanje i prodaja!
Na pojedinim dionicama – smiješan promet ..to pokazuje samo jedno…mali investitori su
iscijeđeni ko LIMUNi…i cijediti se više ne može..
Znači, cijena ide – JOŠ NIŽE!
CIJEĐENJE će trajati tako dugo- DOK NE PROPADNU ZADNJE ŠPEKULANTSKE BROKERSKE
KUĆE…! Jer, na ovakvim razlikama cijena, i kočinama-nema kruha….
Fondovi svoje skupljaju i baš ih briga za pojedine sektore, u kojima traje agonija..
Na kompanija je potez DA SE ZAŠTITE OD ŠPEKULANATA…
Ako za to neće dati novce, tko im je kriv…
Zanimljivo, ali, pad dionica bio bi fantastično poželjan, kad ne bi bio uzrokovan i vođen
dijelom brokerske bande koja jedino padom cijene – može zaraditi..
U padu cijene , već više puta, brokeri su izgubili kompas, naročito , kad im ponestane
novaca za posljednju fazu- DIZANJE , i navlačenje dioničara – POD SVAKU CIJENU …..!!!