Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve neke loše misli. Promet nam je narastao, likvidni smo, jupiiiiii 🙂

Sve neke loše misli. Promet nam je narastao, likvidni smo, jupiiiiii 🙂

promet je zapravo mizeran: 3 milje kuna su drž. obveznice+6 milja je HT! sve ostalo ima ukupan promet od samo 4 milje kuna! [yawn]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija ili odgovornosti.

Kad povučeš graf unazad 3 godine za dalekovod i atlantsku dobiješ kao konačnicu skoro iste vrijednosti. Zanemare se izleti i na oko -75% su i jedna i druga. Kome se da onda uopće više pisati o vjetrenjačama ili indeksu vozarina.Sve je manje ili više jedna velika predstava.

dulcolax - vidi mi ruku

kakva je ovo padaona? jesu ljudi plašljivi.

11:55:00
One minute of silence at 12:00 CET
Please observe one minute of silence at 12:00 CET to express sympathy with the victims of the terrorist attacks in Norway last Friday

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

triba pdati minutu počasti grobexi
ovaj pad je uzrokovan više onim padom od 5 posto od petka jer je teknički crobex pao ispod bullingera
koja blamaža

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Znam da je sezona kiseljenja krastavaca, ali zašto padaju dionice zdravih i dobrih društava?

Kune nisu problem, kuna nema

Znam da je sezona kiseljenja krastavaca, ali zašto padaju dionice zdravih i dobrih društava?

Ne znam, ali znam da je TK otprilike u ovoj fazi
Vaš link

I da, danas je vjerojatno na svim dionicama male uhvatila žestoka panika [lol] [lol] [lol]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Evo malo dobrih , starih vremena
Vaš link

OPTE, INGR, MGMA,IGH…

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Danas DJIA i Europski indeksi oko 0, a mi u debelom minusu (na za ovo vrijeme solidnom prometu).

CHF i EUR nikad viši, a na ovoj tragikomediji od trgovanja ZABA-om zadnja 2 dana svi peru ruke.

Sve ovo ne liči na dolazak boljih dana, ne znam što se mora dogoditi da se zaustavi ovaj pad cijelog našeg gospodarstva, odnosno Crobex-a koji u zadnje vrijeme dobro reflektira status naše ekonomije, tj. države u cjelini…

[pray]

Nema panike samo držmo gaće .
Mislim da se malo puca po marginima ?? [cool]
Što znači sutra krećemo gore.

je li kraj ljetnoj akciji dionica po neviđeno niskim cjenama
dionice jednostavno vape kupi mene
ne
kuoi mene
ne , nemoj kupiti njih kupi mene

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

New Report

Close