Sve neke loše misli. Promet nam je narastao, likvidni smo, jupiiiiii 🙂
promet je zapravo mizeran: 3 milje kuna su drž. obveznice+6 milja je HT! sve ostalo ima ukupan promet od samo 4 milje kuna! [yawn]
Kad povučeš graf unazad 3 godine za dalekovod i atlantsku dobiješ kao konačnicu skoro iste vrijednosti. Zanemare se izleti i na oko -75% su i jedna i druga. Kome se da onda uopće više pisati o vjetrenjačama ili indeksu vozarina.Sve je manje ili više jedna velika predstava.
11:55:00
One minute of silence at 12:00 CET
Please observe one minute of silence at 12:00 CET to express sympathy with the victims of the terrorist attacks in Norway last Friday
triba pdati minutu počasti grobexi
ovaj pad je uzrokovan više onim padom od 5 posto od petka jer je teknički crobex pao ispod bullingera
koja blamaža
Znam da je sezona kiseljenja krastavaca, ali zašto padaju dionice zdravih i dobrih društava?
Evo malo dobrih , starih vremena
Vaš link
OPTE, INGR, MGMA,IGH…
Danas DJIA i Europski indeksi oko 0, a mi u debelom minusu (na za ovo vrijeme solidnom prometu).
CHF i EUR nikad viši, a na ovoj tragikomediji od trgovanja ZABA-om zadnja 2 dana svi peru ruke.
Sve ovo ne liči na dolazak boljih dana, ne znam što se mora dogoditi da se zaustavi ovaj pad cijelog našeg gospodarstva, odnosno Crobex-a koji u zadnje vrijeme dobro reflektira status naše ekonomije, tj. države u cjelini…
[pray]
Nema panike samo držmo gaće .
Mislim da se malo puca po marginima ?? [cool]
Što znači sutra krećemo gore.
je li kraj ljetnoj akciji dionica po neviđeno niskim cjenama
dionice jednostavno vape kupi mene
ne
kuoi mene
ne , nemoj kupiti njih kupi mene