Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To što nam mirovinci rade sa našim novcem to je ne za robiju već doživotnu robiju

Čemu služi HANFA i podobni klimavac Samodol osim što dopuštaju kriminal nad malim ulagačima na ZSE i za to uzimaju debele plaće dok traje plaćka na ZSE

Gledajući vanjske indexe i čitajući vanjske portala nemogu da nenapišem
OVO JE ORGANIZIRANA PLJAČKA NA ZSE

Ima li ijedan post na ovom forumu od tebe, a da nije plakanje? Sto radis na burzi uopce kad je tu sve puno samo zlocestih lopova koje te kradu? Da nije mozda tvoje neznanje problem , a ne bjeli miševi koje vidiš oko sebe?

fakat loš pokušaj trolanja ako je to posrjedi

...

EU raste 4 dana za redom i to jako, a mi danas na -4,77%….ZABA, ne-ZABA, skoro isto nam dođe, ova burza je tragikomedija, dosta pogledati ADPL koji uz odične rezultate i rast dobiti od +60% jedva da se pomakao

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Samo malo, iz vaših postova sam dobio dojam da burza ni ne planira korigirati Crobex? Jel to moguće? [shocked]

Čak ako ga i korigiraju, zašto to nisu napravili prije početka trgovanja danas?

Kolege ja vam predlažem da ZSE zasipate mailovima. Ja sam im već poslao mail s par pitanja. Između ostaloga i koliko mora biti dugo vremensko razdoblje da neki papir izađe iz sastava indeksa ako se s njim ne trguje.
Što više upita dobiju tim bolje.
Osim toga, ako netko ima stvarno jaku želju, uvijek može poslati mail na razne novinske kuće.
Novinari jednostavno obožavaju ovakva sr***.

Kad sjednu nove dionice zabe, tada bi i crobex trebao biti korigiran.

Kad sjednu nove dionice zabe, tada bi i crobex trebao biti korigiran.

kuda … na dolje ?

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

http://www.vecernji.hr/biznis/skandal-na-zagrebackoj-burzi-ne-znaju-ni-tablicu-mnozenja-clanak-313132

Zaanima me što bi o svemu rekli novinari WSJ i FT ?

Ivana Gažić, predsjednica Uprave

"Mislim da moja energija, znanje i iskustvo mogu doprinijeti povećanju vrijednosti i ugleda Zagrebačke burze. Uvijek sam voljela izazove. Dolazak na čelo Burze, baš u teškim vremenima, samo je potvrda toga. Spremna sam se prihvatiti razvoja ove kompanije koja doduše jest privatna ali je i od nacionalnog intresa. Svjesna sam odgovornosti koju prihvaćam i istodobno inspirirana promjenama koje namjeravam provesti. Najavljujem nove, bolje odnose sa dioničarima, članovima, regulatorom i izdavateljima te širenje komunikacije s burzama u regiji. Tražit ću i inzistirati na jedinstvenoj podršci svih zainteresiranih strana na tom novom zajedničkom putu.“

Jeste li jos uvijek svjesni odgovornosti i nakon ovakve blamaze koju ste dopustili da se desi sa trgovanjem vrijednosnica ZABA-e i njenog utjecaja na indexe….?

Pozdrav

svi smo mi Crobex

http://www.seebiz.eu/ante-samodol-burza-krivo-racunala-dionice-zabe-slijedi-izvanredni-nadzor/ar-9411/

Konačno pametan članak novinara vezano uz TK.

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Malo me iritira šta poslje 8 dana zbog moguče krize u Usa,ali šta su oni za nas prvenstveno političarima nikakva kriza ne prestavlja problem jer Hr stvara milionere preko noči,,,,zemlja čuda i magije. [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

DLKV -5,3% Zadnja 200,15 kn [undecid]

New Report

Close