Ovo je naj veći FINANCISKI INŽINJERING pod zaštitom HANFE u režiji MIROVINSKIH FONDOVA
ZSE je naj veća pljačka malih ulagača u dosadašnjoj povjesti HRVATA
Ovo je naj veći FINANCISKI INŽINJERING pod zaštitom HANFE u režiji MIROVINSKIH FONDOVA
Buđovani ne rade ništa drugo nego postavljaju gurače na asku prema dolje, prodaja po bidu je u režiji malih ulagača jer u strahu su velike oči…
Kolega Viadukt ,za ovakve postove stvarno niste trebali mijenjati nick. [rolleyes]
E SAD JE I MENI PUN GURAC VIŠE OVAKVE HEBENE BURZETINE! ŠTA SAD NE VALJA, VRATIA SE IVO, ŠTA?! DVA DANA SE ZELENE VANI A MI SE PRAVIMO GRBAVI.
Meni je osobno uvijek najjači odgovor da su Pero,Đuro,Samir,Ismet i ostali preživjeli mali investitori otišli na godišnji pa se eto ne može ništa drugo ni očekivati [lol] [lol]
Kolega Viadukt ,za ovakve postove stvarno niste trebali mijenjati nick. [rolleyes]
[/quote]
Nisam mjenjao što sam htio već što sam morao izbacili me po tisućiti put
A da je pljačka tu stojim i stalno o tom pišem i odgovaram za svako slovo što sam napisao al stalno brišu vjerovatno radi nekog razloga
I evo opet ću reći i molim boga da me neko pozove da objasnim za ovu postojeću pljačku od MF a pod zaštitom HANFE I podobnog klimavca SAMODOLA
Čisti financiski injžinjering
jest da malo pretjeruju,ali mi nismo ni CH,ni D,ni Švedska,ni Norveška,…..
ipak smo mi HR.
e sad ako je sve ovo istina,onda se još donekle i dobro držimo.
ali da nas gule,bogme nas gule.
valjda če i ovom jadu uskoro doći kraj.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kako-se-mozemo-spasiti-bas-svi-makroekonomski-pokazatelji-hrvatskog-gospodarstva-su-negativni/562196.aspx
Opet oni o prevarama i urotama, pa ko vas tjera da kupujete ili prodajete dionice?!
Ovo JE nagovor da se prestanete bavit dionicama!
jest da malo pretjeruju,ali mi nismo ni CH,ni D,ni Švedska,ni Norveška,…..
ipak smo mi HR.
e sad ako je sve ovo istina,onda se još donekle i dobro držimo.
ali da nas gule,bogme nas gule.
valjda če i ovom jadu uskoro doći kraj.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kako-se-mozemo-spasiti-bas-svi-makroekonomski-pokazatelji-hrvatskog-gospodarstva-su-negativni/562196.aspx
Sve je to u režiji
Plaćeni oglas i za ukrasit i za pokudit zato portali postoje
AL ovo je PLJAČKA što se zbiva na ZSE još od kraja 10mj 2007 g
Kao što sam napisao na prošloj stranici,nema interesa za dionice.
Nas par trgujemo između sebe i fondovi kupuju par dionica.
Prošetajte po gradu i spomenite dionice ljudima pa ćete vidjeti kakve ćete komentare dobiti.
Puno dionica je na nekim ”fer” vrijednostima,odnosno cijene su u skladu sa trenutnom situacijom.
Nemojte tražiti teorije zavjere tamo gdje ih nema.
Pogledajte malo situaciju u svijetu i šta bi se moglo dogoditi.
Svi se pripremaju na nove probleme,ali mudro šute ili drukaju i lagano eliminiraju pozicije, nadajući se da će neki naivac kupiti baš njihove dionice.
Radije se obrazujte nego što tražite krivce za to što vam loše dionice loših firmi stvaraju gubitke.
Ovo nije uvreda,nego zaista jednostavan i dobronamjeran savjet koji zlata vrijedi.
i br333 i misko znaju o čemu mi ovdje pričamo ili vičemo samo što se i oni prave grbavi. ako upozoravamo na nelogičnosti ne znači da smo u gubicima, tako malo treba da se zavrte dobici ali ne žele oni gore. Zna se tko su oni gore i nemojte mi tu glumiti da ne znate.
[/quote]
Nisam mjenjao što sam htio već što sam morao izbacili me po tisućiti put
A da je pljačka tu stojim i stalno o tom pišem i odgovaram za svako slovo što sam napisao al stalno brišu vjerovatno radi nekog razloga
I evo opet ću reći i molim boga da me neko pozove da objasnim za ovu postojeću pljačku od MF a pod zaštitom HANFE I podobnog klimavca SAMODOLA
Čisti financiski injžinjering
[/quote]
Kolega miraluk, vi biste za početak trebali uložit u temeljno obrazovanje, posebice u poznavanje pravopisa i gramatike hrvatskog književnog jezika, a nakon toga pročitajte koju knjigu s elementarnim ekonomskim pokazateljima koji utječu i na tržište kapitala.
Ili u suprotnom, ostavite se ovoga, nije to za vas… Gubit ćete novce sve dok budete mislili da su oko vas urote i pljačke!
i br333 i misko znaju o čemu mi ovdje pričamo ili vičemo samo što se i oni prave grbavi. ako upozoravamo na nelogičnosti ne znači da smo u gubicima, tako malo treba da se zavrte dobici ali ne žele oni gore. Zna se tko su oni gore i nemojte mi tu glumiti da ne znate.
Ne,zaista ne znam o čemu pričate.
Niste u gubicima? Pa čemu onda nervoza ako zarađujete?Malo vam je? Pohlepni ste?