kako to misliš pljačkaju, pa jel tebe tko tjera da prodaš ili da kupiš ? .. ako je prodaja pljačka onda je kupnja prilika
Nemam namjeru prepucavati se ni stobom ni sa kim drugim svako ima svoje mišljenje i naravno oči
Kako objašnjavaš izađe dobarFI dionica padne SRUŠE je dobije posao SRUŠE je
Kako objašnjavaš da vječiti gubitaši rastu il stoje u 5 kn mjesecima dok druge konstantno padaju
Kako objašnjavaš da dionicu sa 1000kn ubace u minus po 7-8%
Kako objašnjavaš da dok recimo prošli tjedan vani indexi narastu za 6,5% a naš Crobex padne za 1,20%
Kako ojašnjavaš da izbacimo INU i još samo 2-3 dionice Crobex bi bio oko 1500 bodova
Kako objasnit da za sve ove godine niti jedne emisije niti jednog članka o ZSE i da se vidi što je i zašto raslo il padalo bilo kakvih komentara kao svugdje u normalnom Svijetu
Pa zar ti nije dovoljno samo jedna spoznaja da je na ZSE svaki dan KEŠ LOVA
[/quote]
Jedan odgovor,nema interesa za dionice,točka,zdra’o.
Ekipa,što ste se zatvorili u ljušture.
NA LCDS bi moglo zakuhati.
Delistiranje,garantirana cijena oko 26,50,preuzimanje izvjesno jer će jako probiti prag od 75%.
Tko prvi pomete ove na 25 zaradio je sigurnih 5%,a uključuje se u igru.
Na LCDS neće biti meda i mlijeka u potocima, jedino, nakon žestoke borbe.
Mislm da sam za borbu spreman.
Do jučer ste nas navlaćili na BRINU. Što se u međuvremeno promjenilo? I ako možete, objasnite mi zašto drukate na dionice koje nitko neće? Pa puno više prometa utrži kiosk s novinama nego sve dionice zajedno, koje Vi preporučujete (ako i bude koja transakcija s njima na ZSE). I to već duuuugo vremena.
[/quote]
Ispravak,tromjesečni prosjek je 24,93.
Dakle,BLSC na 700 i LCDS na 24,92 imaju zagarantirane cijene.
Uz jedan uvjet za LCDS,treba iči na Glavnu skupštinu 27.08.i glasati protiv odluke o delistiranju da bi imali pravo na ovu cijenu.
BLSC zbog preuzimanja,LCDS zbog delistiranja.
Nije drukanje već prijedlog za analizu.
BRIN,diskont dvije trečine NAV.Kada bude 35 do 40 ,a puno vremena neće proći ,nadam se da ćete biti
fair i tražiti oprost i pokriti se pepelom.
BRIN je zicer za veliki rast.
Na ZSE će teći med i mlijeko!
Nemam namjeru prepucavati se ni stobom ni sa kim drugim svako ima svoje mišljenje i naravno oči
Kako objašnjavaš izađe dobarFI dionica padne SRUŠE je dobije posao SRUŠE je
Kako objašnjavaš da vječiti gubitaši rastu il stoje u 5 kn mjesecima dok druge konstantno padaju
Kako objašnjavaš da dionicu sa 1000kn ubace u minus po 7-8%
Kako objašnjavaš da dok recimo prošli tjedan vani indexi narastu za 6,5% a naš Crobex padne za 1,20%
Kako ojašnjavaš da izbacimo INU i još samo 2-3 dionice Crobex bi bio oko 1500 bodova
Kako objasnit da za sve ove godine niti jedne emisije niti jednog članka o ZSE i da se vidi što je i zašto raslo il padalo bilo kakvih komentara kao svugdje u normalnom Svijetu
Pa zar ti nije dovoljno samo jedna spoznaja da je na ZSE svaki dan KEŠ LOVA
[/quote]
Jedan odgovor,nema interesa za dionice,točka,zdra’o.
[/quote]
Đurka,Tehnika,Magma su odlično reagirali u petak nakon pozitivnih vjesti.
I to je dobar znak.
Đurka,Tehnika,Magma su odlično reagirali u petak nakon pozitivnih vjesti.
I to je dobar znak.
pa nisu dosegle ni iznose na kojima su bili pred desetak dana, o čemu ti pričaš?? i koliko će taj rast potrajati? ili je već završio s onih 1/2 sata jadnog rasta u petak?
Počeo me iznenada hvatiti neki pesimizam – čudno. Ali ono u što još uvijek čvrsto vjerujem: turistička sezona će biti sjajna!!
Počeo me iznenada hvatiti neki pesimizam – čudno. Ali ono u što još uvijek čvrsto vjerujem: turistička sezona će biti sjajna!!
To je gotova stvar.
Srpanjkska rupa,uobičajena crna jama ove godine se ne pojavljuje. Izgleda da je neće biti ni biti iako se
uobičajrno otvara oko 20.7 i traje do početka kolovoza.
Kolovoz je uvijek bio ful pa ove godine tu neće biti nekog značajnijeg rasta,ali od 20.8.do kraja
listopada će se odlučivati trka i mislim da ćemo ostvariti ukupni rast od cca 5% u broju nočenja.
I to bi bio odličan rezultat jer kolovoz u špici do 20 trebao donijeti manji rast.
I zato razloga za pesimizam nema,dapače,isto sranje kao i do sada.Na to smo već navikli,kao
magarci na batine.
Atlantic je izgleda u squiz outu izgubio u sporu sa malim dioničarima.
Da li se to pojavljuje nada da će mali dioničari postati zaštičeni medvjedi od povapirenog, mešetarsko-
torbarskog mentaliteta naših manjamuktaša.
Specijalno me intersiraju torbari iz KORF,PRFC,SNHO,VLDS i ostalih nasljednika PiFova.
Evi i LCDS ide u delistiranje.Jako nas želi derati potpuno netransparentno,do sada je to radio polutransparentno.
Da li dolazi vrijeme za obračun?
Na ZSE sve više meda i mlijeka!
Da je turistička sezona u punom tijeku, pogledajmo samo granične prijelaze, ponedjeljak a već kolone…………
http://www.hak.hr/info/kamere/#GP
http://www.seebiz.eu/tehnicka-analiza-sp-a-iducega-tjedna-moguc-happy-end/ar-8787/
Hoćeli i kod nas banditi počet kupovati koju dionicu il nastavak u dugogodišnjem padanju tj otimanju dionica pod zaštitom HANFE
To je gotova stvar.
Srpanjkska rupa,uobičajena crna jama ove godine se ne pojavljuje. Izgleda da je neće biti ni biti iako se
uobičajrno otvara oko 20.7 i traje do početka kolovoza.
Kolovoz je uvijek bio ful pa ove godine tu neće biti nekog značajnijeg rasta,ali od 20.8.do kraja
listopada će se odlučivati trka i mislim da ćemo ostvariti ukupni rast od cca 5% u broju nočenja.
I to bi bio odličan rezultat jer kolovoz u špici do 20 trebao donijeti manji rast.
I zato razloga za pesimizam nema,dapače,isto sranje kao i do sada.Na to smo već navikli,kao
magarci na batine.
[/quote]
Pa rekao sam i ja da je turizam jedna očita svjetla točka. Turizam me trenutno stvarno veseli. Sve mi je tu sjajno. Iako mene ne zanimaju ta tvoja noćenja sama po sebi nego profit, neto. Ništa više i ništa manje, i mislim da će u mojim firmam biti super 😉
Ali imam neki drugi, "širi", feeling, dosta neodređen, nazovimo to predosjećajem, koji me iznenda počeo malo obuzimati. Ne znam što je to. Inače imam snažnu intuiciju, ali možda je ovo obična metereopatija :rotfl: Kažu da vrijeme dosta utječe na čovjekovo razmišljanje, da uz iste neposredne inpute mozak daje različte outpute ovisno o čak i nevjerojatnim stvarima (od posrednih inputa) poput mjesečevih mijena. Npr. jedan prijatelj koji radi u hitnoj kaže da ljudi u vrijme punog mjeseca skroz polude, to su mu najgore noći na poslu. Možda je za moj predosjećaj također kriv samo mjesec, zvijezde, vlaga u zraku, tlak… ne treba na to obraćati pažnju jer sve izgleda sjano: turizam, poljoprivreda, industrija… u Americi će se dogovoriti, u EU sa dugom bu sve ok, ma sve je sjajno, uopće nema razloga za osjećati to što osjećam. Kriv je mjesec, sa zakašnjenjem dan-dva :rotfl:
Lynx
kako ćemo knjižiti štetu od požara na Braču?
Lynx
kako ćemo knjižiti štetu od požara na Braču?
Onako kao i u svemu državnome: propalo i tko ga šiša. Tako država upravlja svojom imovinom.
Zato bi nam svima bilo puno bolje da takve vrijedne resurse kao što su šume nipošto ne može imati država pod svojom upravom. Državi bi trebalo zabraniti držati bilo što vrijedno, jer je vrijedne stvari šteta izložiti utjecaju štetočine.
Da je to bilo u privatnom vlasništvu hrvatskih građana oni bi se malo bolje o tome brinuli, pa požar ili ne bi nastao, ili bi se sporije širio i nastala manja šteta (jer bi se drugačije kulture držalo tamo…) ili bi bilo osigurano pa bi osigravatelj nadoknadio štetu… odnosno u stvarnosti bi vjerojatno bila “neka kombinacija svega navednoga” koja bi rezultirala puno manjom ukupnom šetom po vlasnika nego li sada po tog nesretnog vlasnika zvanog država, u svakom slučaju najgore stvari su kada je država vlasnik, onda nastaju razno razne štete, a koje "tko šiša", država ne poznaje pojam "dobrog gospodaranje".