FI za 1H 2011
27.07. PODR, KOEI
28.07. ERNT, ATGR
29.07. HT, INA, PTKM, KRAS
Ovo je jedinstvena burza na Svijetu
Kad god da kupiš i koju god dionicu da kupiš uvjek si izgubio ovo je nevjerovatno prvaci svijeta smo za opropastit i sebe i drugog
mislim na fondove siju strah a žanju bankrot
jad…i bijeda od ZSE [bye]
jad…i bijeda od ZSE [bye]
Točno,što se tiče manjih investitora.
Ali HT i ATGR čak rastu uz veliki promet.Mirovinci ne brane već smatraju da im je to dobar ulog.
Čak bi se to za HT moglo reći da je to za njih izvrsna investicija,ali zašto ATGR.Pa tu neće biti
dividende za pet šest godina,ali valjda će se i to isplatiti.
Ali što radimo mi.Gledamo kako ćemo prodati i uteći .
Večina.Ja sam ful u dionicama i vrebam priliku da ni neka povuče i da kupim neku drugu.
Trpeza je bogata,mogla bi biti još cijeli mjesec dana,možda i do kraja kolovoza.Ovo će biti plodna
i berićetna godina za male investitore,ako budu izbjegavali ovo skupo fondovsko smeće gdje se
može zaraditi desetak posto i budu kupovali nepopularne firme koje dobro posluju,ali su jako podcijenjene jer su u zapečku.
Sjetite se bajke o Pepeljugi!Bajka postaje stvarnost,ali u bajku treba vjerovati!
Na ZSE će teći med i mlijeko u potocima!
kako zamrznulo?
Crobex a pogotovo dionice sve što valjaju osim par fondovskih gubitaša danima je padalo kao radi Grčke a pad je bio daleko veći nego u grka samih a sad to isto potpuno samo radi talijana a sami talijani rastu
E sad ko je tu lud ko više koga pravi budalom i dokad sve u službi velikih dok oni pljačkaju male
RH je toliko opljačkana da je to za nevjerovati a da se ništa o toj vrsti pljačke na ZSE ne govori
kako to misliš pljačkaju, pa jel tebe tko tjera da prodaš ili da kupiš ? .. ako je prodaja pljačka onda je kupnja prilika
kako to misliš pljačkaju, pa jel tebe tko tjera da prodaš ili da kupiš ? .. ako je prodaja pljačka onda je kupnja prilika
Nemam namjeru prepucavati se ni stobom ni sa kim drugim svako ima svoje mišljenje i naravno oči
Kako objašnjavaš izađe dobarFI dionica padne SRUŠE je dobije posao SRUŠE je
Kako objašnjavaš da vječiti gubitaši rastu il stoje u 5 kn mjesecima dok druge konstantno padaju
Kako objašnjavaš da dionicu sa 1000kn ubace u minus po 7-8%
Kako objašnjavaš da dok recimo prošli tjedan vani indexi narastu za 6,5% a naš Crobex padne za 1,20%
Kako ojašnjavaš da izbacimo INU i još samo 2-3 dionice Crobex bi bio oko 1500 bodova
Kako objasnit da za sve ove godine niti jedne emisije niti jednog članka o ZSE i da se vidi što je i zašto raslo il padalo bilo kakvih komentara kao svugdje u normalnom Svijetu
Pa zar ti nije dovoljno samo jedna spoznaja da je na ZSE svaki dan KEŠ LOVA
Ekipa,što ste se zatvorili u ljušture.
NA LCDS bi moglo zakuhati.
Delistiranje,garantirana cijena oko 26,50,preuzimanje izvjesno jer će jako probiti prag od 75%.
Tko prvi pomete ove na 25 zaradio je sigurnih 5%,a uključuje se u igru.
Na LCDS neće biti meda i mlijeka u potocima, jedino, nakon žestoke borbe.
Mislm da sam za borbu spreman.
Do jučer ste nas navlaćili na BRINU. Što se u međuvremeno promjenilo? I ako možete, objasnite mi zašto drukate na dionice koje nitko neće? Pa puno više prometa utrži kiosk s novinama nego sve dionice zajedno, koje Vi preporučujete (ako i bude koja transakcija s njima na ZSE). I to već duuuugo vremena.
A ako nemaš para da kupiš?
A ako nemaš para da kupiš?
[/quote]
onda se zaposliš na baušteli… mješalica, lopata te kramp u ruke… guslaš na + 40 u ljeti na suncu ili
– 5 u zimi na snjegu i ledu svaki dan po 10 sati… i to sve za možda 5.000 kn na mjesec… e to su životno zaradne i ugodne (ne) prilike…