Kulić piše i govori gluposti. Hrvatska neće bankrotirati. Ipak, nismo mi Grčka. Nego, super tko je odolio euforiji i sačuvao neku paru. Dolazi sve bolje vrijeme za lagani dokup!
ima tko kakav komentar na trgovanje? evo imam ja. ovo je fantastično, fan ta sti čno. uživam evo raste portfelj do neslućenih visina, nalozi frcaju prava rapsodija.
ima tko kakav komentar na trgovanje? evo imam ja. ovo je fantastično, fan ta sti čno. uživam evo raste portfelj do neslućenih visina, nalozi frcaju prava rapsodija.
ajd smiri se, sve će bit u redu.
ajd smiri se, sve će bit u redu.
[/quote]
dokle ovako hebo čse (čir stok eksčejnđ)
čovjek ima tako blagu facu, on je duša od čovjeka.
Ekipa,što ste se zatvorili u ljušture.
NA LCDS bi moglo zakuhati.
Delistiranje,garantirana cijena oko 26,50,preuzimanje izvjesno jer će jako probiti prag od 75%.
Tko prvi pomete ove na 25 zaradio je sigurnih 5%,a uključuje se u igru.
Na LCDS neće biti meda i mlijeka u potocima, jedino, nakon žestoke borbe.
Mislm da sam za borbu spreman.
Ekipa,što ste se zatvorili u ljušture.
NA LCDS bi moglo zakuhati.
Delistiranje,garantirana cijena oko 26,50,preuzimanje izvjesno jer će jako probiti prag od 75%.
Tko prvi pomete ove na 25 zaradio je sigurnih 5%,a uključuje se u igru.
Na LCDS neće biti meda i mlijeka u potocima, jedino, nakon žestoke borbe.
Mislm da sam za borbu spreman.
Ispravak,tromjesečni prosjek je oko 25.
Oprostite!
fino smo uspjeli zatvorit taman prije nego je cijeli svijet okrenuo u debelo zeleno. super super.
fino smo uspjeli zatvorit taman prije nego je cijeli svijet okrenuo u debelo zeleno. super super.
Ko da bi bilo drugačije da je prije zaokrenuo… [sad]
Kliring,
nadam se da si ubo stan uz subvenciju države i da si prodavatelju max snizio cijenu!
eto i za to jedan prigodni:
Zašto agenti za nekretnine ujutro ne gledaju kroz prozor? Da bi imali što raditi poslijepodne
u kešu, nikad kredit. dole banke! hvala Mecka!