Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hoće li nam se burza zacrveniti jače kada se Lesi, sory sanader vrati kući….!!!!

Do sada je to bilo gotovo pa neizbježno kada se počinje pričati o sanaderu počinje crvenilo i nervoza!

Pitam se zašto!?

[bye]

koja glupost! jel ti bar neugodno??! [bye]
[/quote]

ZACRVENIO SAM SE KAO I OVO NAŠE TK

Demantiraj mladiću ako misliš i vidiš da se događa nešto drugačije!

[sealed]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

po mojim predviđanjima danas bi vlen-r-a trebao skočiti oko 9 % uz promet preko 12000 kom!
Tankerska skuplja za većinsko vlasništvo

ma kakav cash-r-a, 100% in

po mojim predviđanjima danas bi vlen-r-a trebao skočiti oko 9 % uz promet preko 12000 kom!
Tankerska skuplja za većinsko vlasništvo

ipak ništa za danas, bit će kroz koji dan….

ma kakav cash-r-a, 100% in

ECB podigla referentnu kamatnu stpou sa 1,25% na 1,50%, što će za posljedicu imati skuplje kredite na svim razinama, porast će i cijena obveznica, sve ovo će utjecati i na naše dioničko tržište.

Sada će i corbex rasti, jer postoje jako puno odličnih podataka, rast BDP, utjecaj turističke sezone, oporavak svjetskog gospodarstva, EU, i dr…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

To što dionice padaju , na niže razine trgovanja, razlog leži u vlasničkoj strukturi…..
Sve dionice gdje su mali dioničari bili u protekle 3 godine više zastupljeni – a ATPL- je
definitino takva zajedno sa npr. DLKV, INGR.. palo je i past će …
Kriza je vrlo ozbiljna u državi i novac polako istječe iz burze…

Čim se to na ovoj dionici promijeni- a pretpostavljam Top 30 / kako veli Ivana7/ nije lud da prodaje..
cijela situacija bit će drukčija , potpuno neovisno o kretanjima vozarina..
Kod nas je tako..
MOžda u daljnjoj budućnosti, kad zavladaju veliki investitori- možda će se kretanja indexa
kod nas i u svijetu izjednačiti i moći uspoređivati i pratiti….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

fantastično trgovanje za sad nije li? ameri u par dana obave 11800-12800 a mi? mi u par tjedana odradimo 2260-2220.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

fantastično trgovanje za sad nije li? ameri u par dana obave 11800-12800 a mi? mi u par tjedana odradimo 2260-2220.

ZSE je smeće….promet do sada 1,7 milja…prebijedno!!!!

moji postovi nisu savjet niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

Koji je zadnji dan za kupnju dionice CROS-R-A da bi se ostvarilo pravo na dividendu.

Hvala.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Sada će i corbex rasti, jer postoje jako puno odličnih podataka, rast BDP, utjecaj turističke sezone, oporavak svjetskog gospodarstva, EU, i dr…..

Na temelju toga su mnogi ušli u dijonice prije par tjedana pa ih se sada šiša.
Odma sam ja reko da se već godinama rast najavljuje "na jesen" a nikako " na proljeće" kako je kod nas bilo zbog pristupanaj Unijama

Šta mislite kakav utjecaj će imati povratak sanadera i raskrinkavanje kleptomanske stranke na vodeće dionice ZSE?

Ipak mnoge tvrtke trebaju dokape, investicije, kapital a mnoge od njih će s druge strane fasovati lijepe kazne zbog "odluka odgovornih osoba"….. ne čine se kao neki privlačne meke za investitore u svjetlu ulaska u EU … pa još + lokalna ekonomija je u kontrakciji itd

Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.

Šta mislite kakav utjecaj će imati povratak sanadera i raskrinkavanje kleptomanske stranke na vodeće dionice ZSE?

Ipak mnoge tvrtke trebaju dokape, investicije, kapital a mnoge od njih će s druge strane fasovati lijepe kazne zbog "odluka odgovornih osoba"….. ne čine se kao neki privlačne meke za investitore u svjetlu ulaska u EU … pa još + lokalna ekonomija je u kontrakciji itd

Funkcioniranje pravne države osnova je za funkcioniranje kapitalizma a time i pozitivna za tržišta kapitala posljedično.
Svima će nam odgovarati da se sve loše raskrinka i omogući dobrome da živi, raste i cvjeta!

Ekonomija je zanost, u kakvom je stanju hrvatska ekonomija zbilja ne bih znao, raspitaj se na EFZG, jel objavljuju kakve radove u uglednim znanstvenim publikacijama, koliko su citirani i sl., ali što se tiče hrvatskog gospodarstva: ono je svoju kontrakciju vjerojatno završila prije par tjedana! 😉

New Report

Close