Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tvrtke planiraju najviše IPO-a od 2007. godine
http://www.poslovni.hr/vijesti/tvrtke-planiraju-najvise-ipoa-od-2007-godine-182540.aspx

Jel ovo Solaris u režimu slobodne trgovine?

50% današnjeg prometa otpada na obveznice minstarstva financija, idućih 25% na HT + ZABA…. ostalo ili su simbolični prometi ili nije ni otvorilo…..ova burza zamire i polako umire, tuga i jad…..

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

ima netko sa ZSE objašnjenje zašto cijela EU otvara u 9 sati, a mi tek u 10? što se gospoda na ZSE ne stignu naspavati do 10?
hebate koji je to posao, počneš raditi u 10 i radiš samo do 16 sati, tj. radiš tako da đonjaš na poslu jer sve ide automatski

@ ooppaatt

Tko otvara u 9?
Otvara se burza u Londonu zbog toga sto je vremenska razlika izmedju Zagreba i Londona 1h i sve burze na svijetu rade 6h

@ ooppaatt

Tko otvara u 9?
Otvara se burza u Londonu zbog toga sto je vremenska razlika izmedju Zagreba i Londona 1h i sve burze na svijetu rade 6h

pogledaj sutra ovdje http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe – skoro sve burze otvaraju u 9 po našem vremenu i rade čini mi se do 18 sati

ima netko sa ZSE objašnjenje zašto cijela EU otvara u 9 sati, a mi tek u 10? što se gospoda na ZSE ne stignu naspavati do 10?
hebate koji je to posao, počneš raditi u 10 i radiš samo do 16 sati, tj. radiš tako da đonjaš na poslu jer sve ide automatski

Možda ja imam objašnjenje!?

Dolazi čovjek u ministarstvo pitati za posao.

Službenik: Jeste li već negdje radili?

Čovjek: Bio sam tri godine u vojsci.

Službenik: Imate li kakve benificije?

Čovjek: Ranjen sam, odnio mi geler genitalije.

Službenik: Primljeni ste, radno vrijeme je od 7.30 do 15.30. Dođite sutra u 10.00.

Čovjek: Rekli ste da je radno vrijeme od 7.30 do 15.30, zašto da ja dođem u 10.00?

Službenik: Ovo vam je državna firma. Mi do 10.00 češemo ja..a tako da vi nemate potrebe dolaziti ranije.
[lol]

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

na atpl opet onaj zajebant sa 4200 kom po 0,12 Kn na kupnji

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

"Utjecaj alokacije imovine institucionalnih portfeljnih investitora na stabilnost financijskog sustava Republike Hrvatske".

jedva čekam da Ante doktorira, svi će morati ulagati u Hrvatsku

Kronična besparica …. na +28.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Hoće li nam se burza zacrveniti jače kada se Lesi, sory sanader vrati kući….!!!!

Do sada je to bilo gotovo pa neizbježno kada se počinje pričati o sanaderu počinje crvenilo i nervoza!

Pitam se zašto!?

[bye]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Hoće li nam se burza zacrveniti jače kada se Lesi, sory sanader vrati kući….!!!!

Do sada je to bilo gotovo pa neizbježno kada se počinje pričati o sanaderu počinje crvenilo i nervoza!

Pitam se zašto!?

[bye]

koja glupost! jel ti bar neugodno??! [bye]

New Report

Close