Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čitam, mnogo je ovdje nezadovoljnih, koji bi da institucije obavljaju nekakav posao.
možda postoji i bolji put 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=U69QQiBmaEg

ma koji bolji put na burzi koja ima niti milju EUR prometa na dan kao zadnji petak, smiješno [yawn]
[/quote]
kolege, pa ne kužim šta ste očekivali za petak…
pa 90% ljudi nije ni radilo.
ekipa iz fondova odavno pobjegla na more.
[/quote]

lako da je samo petak, ali izgleda da će tako biti cijeli ovaj tjedan….a možda i dulje-ljetna fjaka na burzi [yawn]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Uh opet jako slab promet.

Nadam se samo da nece ovako biti cijelo ljeto

Ovdje je ostalo stvarno još samo nas par mazohista, na čelu sa mr.XY-om…….. [lol]

HAHAHA

DA pukneš od smijeha koje otvaranje na ZSE

ZSE je naj smiješnija burza na SVIJETU

Diste sljepci zar nevidite ništa

uprava ZSE treba dati ostavku, ovo je sramotno! uvođenjem besmislenih noviteta u trgovanju na ZSE totalno i do kraja zatukli su ovu jadnu burzu! ostavke odmah!!! [angry]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

Al`ja bih stvarno volio da se javi netko tko trguje u regiji ili sl. i dozivio je ovakav debakl sa brokerima……prvo Investor, pa sad Agram…..ipak oni nisu tako "sitne ribe" na našem trzistu…..

Al`ja bih stvarno volio da se javi netko tko trguje u regiji ili sl. i dozivio je ovakav debakl sa brokerima……prvo Investor, pa sad Agram…..ipak oni nisu tako "sitne ribe" na našem trzistu…..

To ti je kao u politici prebaciš problem na nešto drugo da se nevidi stvarni problem tj.čitaj.pljačka

Imali koji drugi razlog današnjeg masakriranja dionica osim nastavka pljačke na ZSE

Molio bi iscrpljujući odgovor

Kao da ovo iscrpljivanje po ZSE nije dovoljno…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Kao da ovo iscrpljivanje po ZSE nije dovoljno…
[/quote]
E pa idemu EU [angry]

Bacim upravo pogled na zse.hr i u odmah me u oko ubode RHFM-203, i to u zelenom oko 1% [lol]

dulcolax - vidi mi ruku

OTC promet:
226.255.322,14 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

jadni oni koji će ić u mirovinu za 20-30 godina … mirovinci u rukama lopova, lagano se već skuplja para za izbore, administracija i dalje buja, porezni sustav sve bolji i bolji … pekara sve više .. kuku lele

Cookie Monster

New Report

Close