čitam, mnogo je ovdje nezadovoljnih, koji bi da institucije obavljaju nekakav posao.
možda postoji i bolji put 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=U69QQiBmaEg
ma koji bolji put na burzi koja ima niti milju EUR prometa na dan kao zadnji petak, smiješno [yawn]
[/quote]
kolege, pa ne kužim šta ste očekivali za petak…
pa 90% ljudi nije ni radilo.
ekipa iz fondova odavno pobjegla na more.
[/quote]
lako da je samo petak, ali izgleda da će tako biti cijeli ovaj tjedan….a možda i dulje-ljetna fjaka na burzi [yawn]
HAHAHA
DA pukneš od smijeha koje otvaranje na ZSE
ZSE je naj smiješnija burza na SVIJETU
Diste sljepci zar nevidite ništa
uprava ZSE treba dati ostavku, ovo je sramotno! uvođenjem besmislenih noviteta u trgovanju na ZSE totalno i do kraja zatukli su ovu jadnu burzu! ostavke odmah!!! [angry]
Al`ja bih stvarno volio da se javi netko tko trguje u regiji ili sl. i dozivio je ovakav debakl sa brokerima……prvo Investor, pa sad Agram…..ipak oni nisu tako "sitne ribe" na našem trzistu…..
Al`ja bih stvarno volio da se javi netko tko trguje u regiji ili sl. i dozivio je ovakav debakl sa brokerima……prvo Investor, pa sad Agram…..ipak oni nisu tako "sitne ribe" na našem trzistu…..
To ti je kao u politici prebaciš problem na nešto drugo da se nevidi stvarni problem tj.čitaj.pljačka
Imali koji drugi razlog današnjeg masakriranja dionica osim nastavka pljačke na ZSE
Molio bi iscrpljujući odgovor
Molio bi iscrpljujući odgovor
Kao da ovo iscrpljivanje po ZSE nije dovoljno…
Bacim upravo pogled na zse.hr i u odmah me u oko ubode RHFM-203, i to u zelenom oko 1% [lol]