Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vaš link

Bez poreza na imovinu i kapitalnu dobit

I ja glasam za HDZ.

pojavile se blokade. evo tisak. janaf čini se, nije daleko. [smiley6]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

…uh što je danas sporo…ili mi se samo čini…

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Ide dobro, samo u krivom pravcu. Evo i IGH potonuo -4,35%. Sad je kupnja na 10 i nešto.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Ja bi volio da padne ispod 10 pa da i ja malo gricnem…

AZ mirovinski fond? Hvala, ne! Radije mi dajte sifilis!

I moj portfelj je u krivom pravcu ROI za par dana trgovanja -12% ,najviše zahvaljujući HDEL i IGH[smiley6]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Izgleda mi kao neki lagani zaokret trenda trgovanja ili……??[smiley2]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

gledam tehniku kako se stiskaju na prodaji, pa dečki riješite to po kupnji,

I moj portfelj je u krivom pravcu ROI za par dana trgovanja -12% ,najviše zahvaljujući HDEL i IGH[smiley6]

I moj portfelj tone da je to čudo jedno. Di su ti fondovi više? Krenu li im udjelničari izlaziti moglo bi biti pakleno?

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Baš me zanima koja će dionica prva u blokadu u minus?

Sto je najvise raslo najvise pada.
Tko je bio pametan iskracao se blizu vrha.
Neznam kako mozete objasniti rast gradjevinara od 80-100%. Na tremelju cega.
Moze 20-30% najvise ako je super vijest, ali ovako…
Jedino INGRA ima pricu za rast a to je dokapitalizacija.
Ici ce to jos dole..
Zasto bi fondovi branili poziciju neceg sto je nerealno. Dosta dioniac nisu pumpali fondovi, ono sto jesu to ce braniti. Ako pocnu braniti IGH na 12.000 i tehniku na 11.500 sta ce onda rasti do kraja godine???

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

evo sad se vidi bar nešto iz svega, kolik su kupci spremni platit za neku dionicu, koliko uistinu ona vrijedi, i koju se isplati branit,, tko prati sve vidi,,

New Report

Close