Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mila majko, završetak pregovora sa EU, a mi stružemo po dnu sa 12 mil. kuna prometa!

Pa nije još završilo..

Navodno će biti u petak, ali pričekajmo.
Znam ih nekoliko sigurnjaka, koji čekaju potvrdu, pa neka čekaju.. [thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Hvala prodavaču KSST na ovih 7 kom. po 2490 kn. Molio bi ga, da mi udjeli ovu još jednu što mi je ostala!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Nekako mi se ćini da netko ima povlaštene informacije za LKPC, gledajući trgovanje na burzi. [angry]

lp

netko "nestrpljiv" skuplja sve do 1300 …
dok se s druge strane netko boji da cijena ne ode gore… [rolleyes]

(tko bi mogao biti prvi a tko drugi anonimus …. [tongue] )

Nekako mi se ćini da netko ima povlaštene informacije za LKPC, gledajući trgovanje na burzi. [angry]

lp

ma da, zaista… ovo s lkpc me svakim danom (da ne kažem tjednom i mjesecom) sve više ljuti… [angry] ne znam šta da radim… ustvari, znam – kupovati, kupovati i samo kupovati… skupljati, skupljati i samo skupljati… lkpc će kad-tad doći na svoje (moje)… samo… ne znam iz koje dionice izići za skupiti keš… [undecid]

lp

Po čemu ti se čini? [undecid]
ako ovako nastave sa odugovlačenjem,prije ćemo ući u EU-2013 godine nego se dokap dogodi.

PBZ investor-najveća sramota hrvatskog brokeraja!

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

PBZ investor-najveća sramota hrvatskog brokeraja!

Pređi na Hitin silver, top hrvatskog brokeraja! [smiley]

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

danas kad će ameri kako sad izgleda okrenuti na zeleno, mi smo okrenuli na crveno [lol]

baš me zanima kakva če biti sutra reakcija burze i ako će je uopće biti nakon objave eventualnih pozitivnih vijesti iz EU.

ma kakav cash-r-a, 100% in

HBOR potpisuje dva ugovora u vrijednosti 450 milijuna eura
http://limun.hr/main.aspx?id=715125

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

danas kad će ameri kako sad izgleda okrenuti na zeleno, mi smo okrenuli na crveno [lol]

baš me zanima kakva če biti sutra reakcija burze i ako će je uopće biti nakon objave eventualnih pozitivnih vijesti iz EU.

bojim se da će sutra biti samo slabašan skok pa tko se uspije iksrcati super,a tko ne čekat će jesen
preslabo je sve ovo danas da bi sutra bio neki žestok rast, skuplja se po ovim cijenama, ali bez ikakve euforije

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

To je uračunato bojim se, ali da je uračunat i ulazak u Eu u to ne vjerujem a čini mi se da je plan baš da povjerujemo u to. Dno od burze, ovo je šabanstvo.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

To je uračunato bojim se, ali da je uračunat i ulazak u Eu u to ne vjerujem a čini mi se da je plan baš da povjerujemo u to. Dno od burze, ovo je šabanstvo.
[/quote]
Čime se mi kitimo sa crobex od 2260 bodova Odbijemo li Inu koja je skočila sa 1600kn na 4100kn što u % iznosi 250% Kako Ina učestuje u crobex skoro 17% što znači da je dignula crobex za 25% ili za približno 450 bodova Znači da se nije desila Ina crobexs bi bio oko 1800 bodova

New Report

Close