pred nama je jači i duži rast jer:
1. burza reagira par mjeseci prije početka oporavka gospodarstva do kojeg će doći u II i III kvartalu
2. za mjesec dana završavamo pregovore s EU i postat ćemo vrlo zanimljivi stranim ulagačima i kompanijama i to će vrlo pozitivno djelovati na burzu
3. strani fondovi najavili su ulaganja u našu regiju, a sudeći po rastu nekih dionica izgleda da su krenuli
4. pred nama je uspješna turistička sezona koja će donijeti cca 7 milijardi EUR-a
5. ima toga još ali dosta je i ovo [wink]
[/quote]
i ja se nadam da bude to utjechalo pozihtivno na burzu.
pred nama je jači i duži rast jer:
1. burza reagira par mjeseci prije početka oporavka gospodarstva do kojeg će doći u II i III kvartalu
2. za mjesec dana završavamo pregovore s EU i postat ćemo vrlo zanimljivi stranim ulagačima i kompanijama i to će vrlo pozitivno djelovati na burzu
3. strani fondovi najavili su ulaganja u našu regiju, a sudeći po rastu nekih dionica izgleda da su krenuli
4. pred nama je uspješna turistička sezona koja će donijeti cca 7 milijardi EUR-a
5. ima toga još ali dosta je i ovo [wink]
[/quote]
Tržište se tek zagrijava,mislim da nam neće biti dosadno evo ljeto.
Baš gledam ovaj Krobex.. Nema veze s vezom.. Purani lete, on u plusu 0,5% [undecid]
Totalno nemjerodavno..
ADPL -rader rošade
da li će izdržati brana prodaje?
Narodno veselje na Belje.. + 4,01 %
[thumbsup]
lp
Je lijepo veselje, iako daleko je to od onih blokada u 12., 1., 2. mjesecu..ali bit ce.
Ja sam in jos od 60..
Moram priznati da sam ugodno iznenadjen s danasnjom izvedbom crobija,,izgleda da se svi pripremaju za veliko ljetno pospremanje.Najvjerovatnije sljedi burno i volatilno ljeto bez letargije ili barem neznatne.
Uocio sam mnoga iskrcavanja u last minute ali i snazan ukrcaj( recimo IGH),
pozdrav
Snažan impuls na velikom broju dionica.
Party is about to begin ?!
Kešoljupci [kiss]
U svakom slučaju s nestrpljenjem očekujem početak tjedna…moglo bi svega biti (puno ((ne))prilika)..
Ugodan vikend !
Zanimljivo je bilo pratiti cjelokupno trgovanje dionicama, značajan rast (manje) likvidnih izdanja u obilježiju turističkih dionica, dakako i individualnih iz različitih sektora a pogotovo INGRU….
A da pri tome CROBEKS ostao gotovo na mjestu. Većina pogotovo trejdera je koristila B. Chip dionice kao bankomat te transferirala u one dionice (trendi) koje su podložne bržem rastu a i riziku….
Što će se dogoditi kad uskoro krene veći broj stranih fondovi na ovu našu burzu, napominjem da oni koji ne znaju prate takozvane investitore – lešinare….izabere dionicu i…….(INGRA)
PS Skrećem pozornost da drugi tjedan dolazi PAPA u Hrvatsku te taj pozitivni duh iskoristite i za duhovnu arheologiju
UGODAN VIK
[thumbsup]
Kako kolege s foruma komentiraju rast dionica o kojima piše
ovdje rado ismijavani "bloger"? Bilo je tu dosta grubih riječi.
Čovjek baš i nije mlatio praznu slamu, dapače.
Osiguravatelji i druge dionice bombastično i agresivno reklamirane od čitanijih
kolega s foruma baš se i nisu puno makle od tada.
Ne želim reći da nešto neće uskoro rasti ( ili padati ), tek samo napomenuti,
da nije lijepo se izrugivati, ni kada ima, a kamoli kada nema razloga.