Koji vlak danas vozi do zadnje stanice Pušiona, Tkpr, Tshc?
Oba? [smiley2]
koja bežanija na SNHO. i to sve naslijepo. snho se još nije oglasio u javnosti. što mislite zašto?
zbog jeftinog dokupa…ma dajte kolega, lijepo sam vam napisao jučer 280-320, a nakon 14.6. vrlo vjerovatno i niže…
pa trebali bi onda u proroke, a ne u swing tradere. prozirni ste kolega. zar mislite da je snho u tako tragičnom položaju da se ne bi oglasio? uostalom informacije koje javno plasirate u najmanju su ruku sumnjive i možda interesantne nekim trećim osobama i stoga me čudi što ih tako altruistički objavljujete. no možda sam u krivu…
napomena: vlasnik sam dionica snho. nešto sitno sam prodao jer sam očekivao kratkotrajni pad cijene te ću sutra dokupiti pošto danas nisam stigao. čisto da se zna
napomena: vlasnik sam dionica snho. nešto sitno sam prodao jer sam očekivao kratkotrajni pad cijene te ću sutra dokupiti pošto danas nisam stigao. čisto da se zna
pa čime ste toliko bili zaokupljeni…kao što sam vam napisao na temi bilo je prekrasnih 800 komada do 325…prava bagatela…
npr. ja nisam kupovao jer mi je novi target 280, a za to ću se morati strpiti još koji dan…
U koje fondove ja mogu trenutno uči a da ne platim ni lipu naknade,ima li koji takav
aureus
Joj Ivek zakaj nisi malo više pazil. Kaj ti to treba kraj beskrajnih mogućnosti za navlačenje naivnih koje pruža ovaj forum.
Joj Ivek zakaj nisi malo više pazil. Kaj ti to treba kraj beskrajnih mogućnosti za navlačenje naivnih koje pruža ovaj forum.
Navlacio sam penzionere!!! Oni imaju para sam se prave da nemaju!!! Iskljucivo one preko 75. [smiley1]
U koje fondove ja mogu trenutno uči a da ne platim ni lipu naknade,ima li koji takav
Ne znam da li još traje akcija HPB-a gdje sa 100 k ulaza nemaš ni ulaznu ni izlaznu naknadu
nightrider: ” Joj Ivek zakaj nisi malo više pazil. Kaj ti to treba kraj beskrajnih mogućnosti za navlačenje naivnih koje pruža ovaj forum. ” Navlacio sam penzionere!!! Oni imaju para sam se prave da nemaju!!! Iskljucivo one preko 75. [smiley1]
ivek …ovo je za tebe(joke !!! :[smiley1][smiley1]) nadam se da razumiješ slovensko
Dragi prijatelji!
Morda ne boste verjeli, a je res: postal sem vzoren človek.
Ne pijem drugega, kot vodo, ne kadim, jem skromno, nikamor ne hodim, ne v
kino, ne v gledališče, ne na nogometne tekme, še v gostilno ne.
Ne družim se več z ženskami, še pogledam jih ne.
Denarja ne zapravljam, kart in biljarda ne igram več.
Ležem ob osmih, vstanem ob šestih, se umijem z mrzlo vodo in grem na delo.
*
*
*
*
*
*
*
*
P.S.: Ko bom prišel iz zapora, bo pa druga muzika.
[smiley1][smiley1]