danas neko kilavo trgovanje uz pad crobex na mizernom prometu… izgleda da su veći igrači pokušali malo srušiti burzu prije nego dođe keš od HT-a u portfelje, a to će biti već sutra-prekosutra (ovisno koliko je tko brz) tako da ne znam da li im se to baš isplati [yawn]
meni je već sjelo na žiro.
danas do kraja dana očekuje se jedna odlična vijest vezana uz EU, a koja bi sutra mogla snažno pogurati rast burze [smiley]
danas do kraja dana očekuje se jedna odlična vijest vezana uz EU, a koja bi sutra mogla snažno pogurati rast burze [smiley]
Ja se nekako bojim da je ta vijest već uračunata, a ovo što vidim vani mi se uopće ne sviđa.
Ja se nekako bojim da je ta vijest već uračunata, a ovo što vidim vani mi se uopće ne sviđa.
u što je uračunata? pa na istim smo vrijednostima kao prije 2-3 mjeseca (osim INE), a za to vrijeme vani su burze odradile rastove po +20%
Ma nema spasa ovoj burzi, jedan dan rasta i onda opet po starom. Katastrofa.
[/quote]
pitanje je da li je uračunata…možda kolega vanhallen čeka da se vijest potvrdi pa da uloži milijardicu kn mjesečno [huh]
Vani traje "sell in may and go away " kada se istovare oni koji misle mirno ljetovati i vani će se zazeleniti. pošto ih nismo pratili u rastu red je da zanemarimo vanjski trend i krenemo ka 2500.
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/129368/Francuzi-i-Nizozemci-za-monitoring-svedska-protiv.html
ovo je kraj puta, 1.07. ulazimo u E.U. [thumbsup]
minusi se smanjuju, možda završimo i u zelenome do kraja dana? [wink]
E,
a zašto lkpc-r-a-s-t-e, umjesto da pada, molio bih mišljenje ovih troznamenkastih analitičara i tehničara … [lol]