Dok konstantno pada imovina dioničkih i mješovitih fondova i ljudi izvlače novce u čarapu, nema sreće ni meda i mlijeka. Eventualno luk i voda
Imovina pada s padom vrijednosti dionica na tržištima, a ne zbog toga jer netko prodaje udjele. Tko je imao udjele, već odavno ih je prodao (vjerovatno s dobrim gubitkom) i taj se neće više vratiti u te fondove.
kakav dosadan dan pred nama…još malo i gasim komp, hebeš ovakvu burzu gdje se još nije trgovalo s pola likvidnih dionica
živi bili pa vidjeli
efekt očekivanog završetka pregovora s EU počinje djelovati na burzu!
sad se fino natrpati pa prodati za mjesec dana kad bude kulminacija pa uživati u toplom ljetu
neke dionice mogle bi do tada odraditi 30-40% rasta [thumbsup]
Je, prava rapsodija pred mojim očima. Ameri na 2008-moj, Europa također, mi u 2011-toj, zaglavili ne idemo nikud i ne radimo ništa.
Skuplja Rajfasen HT, svi prodaju on sam kupuje to je nova provjerena taktika za uspjeh.
Antiša jesu ti odgovorili zašto su najgori.
crobex na +0,41%, je li to moguće da smo konačno krenuli ?!? [thumbsup]
KOEI raste polagano ali konstanto.
Kad se mrvicu skrola prodaja prema gore, već se vide neke realne naznake fer cijene ove dionice.
[wink]
KOEI raste polagano ali konstanto.
Kad se mrvicu skrola prodaja prema gore, već se vide neke realne naznake fer cijene ove dionice.
[wink]
Slažem se…KOEI ima dobre izglede za daljnji rast. A izgleda da polako počinje i EU efekt na burzi [shocked]
crobex na +0,41%, je li to moguće da smo konačno krenuli ?!? [thumbsup]
+0,51%
ide se pomalo. [proud]