Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
SLK:
”
Prošlo ljeto nije bilo takvo.
”
Da bar možemo još jednom prodati Plivu. Ali kad više nije naša.
A IPO ne bi mogao pomoći?
No respect
Evo od prvobitnog jutrošnjeg plusa, odosmo u minus 0,51%. A još nas čeka zatvaranje.
Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"
Dugoročna prognoza:
odstranite tulipane jer je proljeće prošlo.
Za ovo ljeto predvidjamo – krumpiraaaaaaaaaaa….. [smiley1][smiley1][smiley1]
skype - ivek1234
SLK,
apoksiomen:
”
SLK:
”
Prošlo ljeto nije bilo takvo.
”
Da bar možemo još jednom prodati Plivu. Ali kad više nije naša.
”
A IPO ne bi mogao pomoći?
Pomogao bi ako ga uopće bude. Već je doživio dvije odgode, ako doživi treću …………………….???
Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"
mauricije: ” ivek123: ” EU na toboganu…. ” AZIJA sva u zelenom, fantastico: Vaš link ” Fucka mi se i za Aziju i za SAD i za EU. Zanima me samo Crobex a on je paradajz!
Mene niti CROBEX,mene samo zanima moj portfelj…[smiley1]
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
140 milja prometa..nije loše..
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
LVCV je najprecijenjenija dionica na HR tržištu, uz ostale građevinare koji su preprepreprecijenjeni.
što misliš o jdkm?
drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !