Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

SLK:

Prošlo ljeto nije bilo takvo.

Da bar možemo još jednom prodati Plivu. Ali kad više nije naša.

A IPO ne bi mogao pomoći?

No respect

Evo od prvobitnog jutrošnjeg plusa, odosmo u minus 0,51%. A još nas čeka zatvaranje.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Dugoročna prognoza:

odstranite tulipane jer je proljeće prošlo.

Za ovo ljeto predvidjamo – krumpiraaaaaaaaaaa….. [smiley1][smiley1][smiley1]

skype - ivek1234

EU na toboganu….

skype - ivek1234

apoksiomen:

SLK:

Prošlo ljeto nije bilo takvo.

Da bar možemo još jednom prodati Plivu. Ali kad više nije naša.

A IPO ne bi mogao pomoći?

Pomogao bi ako ga uopće bude. Već je doživio dvije odgode, ako doživi treću …………………….???

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

EU na toboganu….

AZIJA sva u zelenom, fantastico:

Vaš link

ivek123: ” EU na toboganu…. ” AZIJA sva u zelenom, fantastico: Vaš link

Azija spava.

ANASTASIA JE OTISLA!

ivek123:

EU na toboganu….

AZIJA sva u zelenom, fantastico:

Vaš link

Fucka mi se i za Aziju i za SAD i za EU. Zanima me samo Crobex a on je paradajz!

skype - ivek1234

mauricije: ” ivek123: ” EU na toboganu…. ” AZIJA sva u zelenom, fantastico: Vaš link ” Fucka mi se i za Aziju i za SAD i za EU. Zanima me samo Crobex a on je paradajz!

Mene niti CROBEX,mene samo zanima moj portfelj…[smiley1]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Moze li tisak pasti na 900?

ANASTASIA JE OTISLA!

140 milja prometa..nije loše..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

LVCV je najprecijenjenija dionica na HR tržištu, uz ostale građevinare koji su preprepreprecijenjeni.

što misliš o jdkm?

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close