Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

LVCV je najprecijenjenija dionica na HR tržištu, uz ostale građevinare koji su preprepreprecijenjeni.

LVCV je najprecijenjenija dionica na HR tržištu, uz ostale građevinare koji su preprepreprecijenjeni.

A da nije možda IPKK?

I love the Smell of Profits in the Morning

mauricije:

A da nije možda IPKK?

A sto kazes na INDG koju su neki ne tako davno kupovali po 2000 kn?
A opet svi kupujemo i takve dionice, iako znas da su precijenjene, isto tako znas da ce ih ‘precjenjivati’ i jos vise.
[smiley9]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

A da nije možda IPKK?

a da nije možda badel sa P/E preko 500!!, neka me neko ispravi… 🙂

fazan: ” mauricije: ” LVCV je najprecijenjenija dionica na HR tržištu, uz ostale građevinare koji su preprepreprecijenjeni. ” A da nije možda IPKK? ” A sto kazes na INDG koju su neki ne tako davno kupovali po 2000 kn? A opet svi kupujemo i takve dionice, iako znas da su precijenjene, isto tako znas da ce ih ‘precjenjivati’ i jos vise. [smiley9]

Već sam ti lijepo rekao da se maniš ćorava posla i INDG. Pogledaj kolika je količina kupljena na 2.000,00 kn.
Zbroji 800,00 i 2.000,00 pa podijeli s 2.

Navodno će cikla ove godine lijepo roditi.

I love the Smell of Profits in the Morning

ode europa opet u crveno [smiley3]…a još malo i počinje sezona kiselih krastavaca tu kod nas na burzi…kako je ono netko rekao prije ljeta sve prodaš, pa u rujnu opet uđeš…

Prošlo ljeto nije bilo takvo.

No respect

Da bar možemo još jednom prodati Plivu. Ali kad više nije naša.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

SLK: ” Prošlo ljeto nije bilo takvo. ” Da bar možemo još jednom prodati Plivu. Ali kad više nije naša.

Idemo je nacionalizirati..[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Dugorocna prognoza za ovo je: suho i vruce. Na zalost.

skype - ivek1234

A da nije možda IPKK?

A što se uhvatio IPKK-a, on nije precijenjen. Građevinci puno, skoro svi.

Dugorocna prognoza za ovo je: suho i vruce. Na zalost

Dugoročna prognoza:

odstranite tulipane jer je proljeće prošlo.

New Report

Close