Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eto, podijelili mirovinci prijateljima uskrsnicu.

naravno, s parama koje nam prisilno otimaju od mirovina i onda kao pijani milijuneri plaćaju INU po 4000 kn!!! [angry]

Dije sad onaj pametni podobni klimavac SAMODOL da kaže ko kupuje INU

Ajde oglazi se za plaću koju primaaš od naroda klimavče podobni

eto, podijelili mirovinci prijateljima uskrsnicu.

naravno, s parama koje nam prisilno otimaju od mirovina i onda kao pijani milijuneri plaćaju INU po 4000 kn!!! [angry]
[/quote]

vidiš, to ti je razlog zašto se u HR ne može riješiti kriza. Nema te Vlade koja s ovakvim tipovima može bilo što učiniti.

Na ovakve "akcije" velikih "mali" ljudi reagiraju opstrukcijom. I to je to. Kriza se samo produboljuje. Pljačka se nastavlja, s par "budala" po zatvorima.

Lynx bi rekao (parafrazirao) – "najbolje se zarađuje dok krv teče ulicama".

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

… počeli su me moderirati – znači istina je!

Sretan Uskrs,

Zbogom, na vijeke vjekova. Amen

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

…a je nam trgovina sve u šesnaest…ukupan promet cca 6 700 000 kn od toga 6 100 000 kn otpada na Inu,a 300 000 na Ht…ostatak svih je cca 300 000 kn… [angry]

ukratko u prvih pola sata natječu se ina i fnvc ko će više – zasad vodi fnvc + 13% [lol]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Za današnje trgovanje INOM trebalo bi dati priopćenje HANFA da se vidi od koga je kupljena INA po4000 kn i više i komu je prodana bez toga ona obustava trgovanja od 2 tjedna bila je čisto manipuliranje da se cjena spusti od same HANFE i klimavca SAMODOLA

Živjela Ina! [lol]

'Prestanite lagat ovaj napaćeni narod'

http://www.seebiz.eu/dan-d-za-prodaju-mercatora-udjel-agrokoru-ili-smjena-zorka/ar-1273/

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Želim vam svima sretani blagoslovljen USKRS

Ja bi INU mako iz crobexa…

Bacite oko na ELPR.
Izuzetna prilika za spušiti je bila,ali sada i velika prilika za veliku zaradu.
Možda u utorak bude prekasno ili preskupo.
Ne dozvolite da u igri najbrži prst izgorite,ako odlučite zeru uštiniti.Male naloge podignite malo više
/preko 30/ da vam ne uteče ili da sve odnese jedan kupac.

U ELPR teče med i mlijeko!

New Report

Close