Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vani su veliki plusevi, DAX trenutno +1,65 vidjet ćemo da li će se to odraziti i na naše trgovanje.

lp

meni ovo izgleda kao zadnji pokušaji da se od nejnervoznijih uzmu dijonice i onda krećemo gore.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@kliring
ako se pregovori nekim čudom završe u lipnju, trebalo bi doći do žestokog rasta dionica na ZSE, tako da ne znam tko je toliko lud sada prodavati u pokušaju da zaradi burek na trejdu jer bi mogao propustiti veliki rast [cool]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@gismund
tako je, također mi nije jasno kome ovakva situacija na zse odgovara. Milja kuna za 40 minuta trgovanja??

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@gismund
tako je, također mi nije jasno kome ovakva situacija na zse odgovara. Milja kuna za 40 minuta trgovanja??

isuse boze ti jos vjerujes da ce se zavrsit pregovori u lipnju 🙂 ti si gori od kosorice

Neznam dali nam je jadnija burza ,vlada il država evo da ibacimo INU i danas Crobex u minusu jadno da jadnije nedaj bože mislim nemože

@gismund

isuse boze ti jos vjerujes da ce se zavrsit pregovori u lipnju 🙂 ti si gori od kosorice
[/quote]
Hebe mi se kad će završit, samo želim malo optimizma na ovom čemeru od burze. Ja sam ionako protiv eu.

Hebe mi se kad će završit, samo želim malo optimizma na ovom čemeru od burze. Ja sam ionako protiv eu.

pa zasto se uopce zahebavas s ovom burzom. take money and run. ima burzi na ovom svijetu.

@gismund

[/quote]

Deca, pregovori su gotovi u lipnju…

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Deca, pregovori su gotovi u lipnju…

lp

kak vi kazete gosp. Baroso.

@kliring
ako se pregovori nekim čudom završe u lipnju, trebalo bi doći do žestokog rasta dionica na ZSE, tako da ne znam tko je toliko lud sada prodavati u pokušaju da zaradi burek na trejdu jer bi mogao propustiti veliki rast [cool]

Ja ne razumijem te floskule da će divljački rast cijene dionica kad uđemo u EU. Pravo pitanje je kako će se domaće firme uopće snaći u uvjetima žestoke konkurencije u EU???

Evo prvi primjer su nam ipkk i viro kojima ne gine 30-postotno smanjenje proizvodnje šećera.

Nekim dionicama će možda vrijednost rast, al većina će bome i dalje tonut ko kamen, ako se do tad ne prilagode uvjetima koji slijede.

Pa zato i naš rast ( pad ) bdp-a to zorno pokazuje, a zato i danas kad se europske burze zelene na +2 posto mi tapkamo u mjestu.

Možda nam dionice nisu skupe, al nisu očito ni dovoljno jeftine, jer kao burza, nit smo zanimljivi, nit smo atraktivni ulagačima.

never surrender

@kliring

Ja ne razumijem te floskule da će divljački rast cijene dionica kad uđemo u EU. Pravo pitanje je kako će se domaće firme uopće snaći u uvjetima žestoke konkurencije u EU???

Evo prvi primjer su nam ipkk i viro kojima ne gine 30-postotno smanjenje proizvodnje šećera.

Nekim dionicama će možda vrijednost rast, al većina će bome i dalje tonut ko kamen, ako se do tad ne prilagode uvjetima koji slijede.

Pa zato i naš rast ( pad ) bdp-a to zorno pokazuje, a zato i danas kad se europske burze zelene na +2 posto mi tapkamo u mjestu.

Možda nam dionice nisu skupe, al nisu očito ni dovoljno jeftine, jer kao burza, nit smo zanimljivi, nit smo atraktivni ulagačima.
[/quote]
Čisti primjer je bila Ina na 1650 [lol]
ne brini itekako smo zanimljivi samo što je ovdje na djelu ZNA SE što.

Evo srpska burza zatvorena a promet im do 13 h bio za 1,5 milju kuna veći nego na zse.
S tim da je danas na prvih 8 najlikvidnijih dionica cijena rasla skupa s indeksom, a vidi nas, jedino Ina i Podravka u plusu skupa s crobexom, a ostatak u minusu. Uz to Ina i Ht drže pola prometa, ma cirkus živi.

Vidi se da se domaći fondovi ograđuju od ove bare i sve više ulažu u zemlje oko nas. Eto nam EU.

never surrender

New Report

Close