Otrežnjenje.
Još malo ii sva vrata investitorima na ZSE su širom otvorena.
Jel to moguče da je na ht-u danas ostvaren povjesno najmanji promet [yawn]
da samo 3126 dionica HT protrgavano danas
DINKEC brani cjenu na INI sa tuđim parama možda se neko pametan nađe pa počme postavljati pitanja o parama za mirovinu inače ostadošmo bez mirovina
Ma to je sve katastrofa. Dan za danom prolazi, a želje o nekom burnijem trgovanju daleko od stvarnosti.
Vidim Hrvatsku u kojoj nema kriminala i korupcije.Vidim Hrvatsku u kojoj svi ljudi normalno žive od svoje plaće. Vidim Hrvatsku iz koje mladi više ne odlaze, a mnogi se u nju vraćaju…Vidim Isusa, a s Elvisom sam pričao danas u samoposluzi. [lol]
Budimo optimistični i širimo optimizam pa će se vratiti interes za kupnju dionica. Pesimizam nigdje nije dobro došao a pogotovo ne na burzi.Mislim da ubrzo dolaze bolja vremena a ova loša se, daj Bože, ne ponovila nikad više!
Ovakvu burzu treba zatvoriti. Još malo pa će nam svo gospodarstvo vrijediti 0 kuna. Za početak bi bili dobri izbori bez obzira tko će pobijediti, valjda će se nešto pokrenuti. Bolje je bilo sa Sanaderom nego ova žabokrečina.
Ovakvu burzu treba zatvoriti. Još malo pa će nam svo gospodarstvo vrijediti 0 kuna. Za početak bi bili dobri izbori bez obzira tko će pobijediti, valjda će se nešto pokrenuti. Bolje je bilo sa Sanaderom nego ova žabokrečina.
Nemojte samo reći:Lijepo je bilo živjeti sa Titom.
Meni nije,jer nije postojala burza.
A što se tiće mog kapitala od nekoliko stotina tisuća kuna imam previše prostora za trgovanje na ZSE
Ovo je situacija,što gore to bolje, jer ima jeftinih dionica, pojavljuju se jazovke pa se rjeđe
trguje,ali zub bude veći.
Imam samo jedan problem:uvijek vidim priliku za kupiti i sada mi izgleda da je puno lakše
trgovati nego 2007.god.Tada mi je sve izgledalo strašno skupo.
Vrijeme je za šoping.Ja ne kupujem,jer sam uvijek 100% u dionicama ili tu blizu.
Na ZSE će biti meda i mlijeka,manje za kešoljupce,više za dionicoljupce.
DINKEC brani cjenu na INI sa tuđim parama možda se neko pametan nađe pa počme postavljati pitanja o parama za mirovinu inače ostadošmo bez mirovina
davno smo mi ostali bez mirovina. djelomična satisfakcija može biti eventualno zatvaranje krivaca [bye]
Da, da čista zarada. Sada možemo kupiti jeftino a kroz neko vrijeme moći ćemo prodati još jeftinije. Izlaz iz tunela je jako daleko.
http://www.finance.si/309350/Ivica-Todori%C3%A6-utegne-udariti-s-prevzemno-ponudbo-za-Mercator
" Sliši se tudi, da se zapleta tudi z reprogramom posojil skupine Laško, ki je povezana s prodajo njenega deleža Mercatorja. V Hypo banki in še eni banki, ki pa naj bi bila med manjšimi kreditorkami, so se po neuradnih informacijah že odločili, da dolgoročnih reprogramov ne bodo dajali več. Spomnimo, večina od 450 milijonov evrov posojil pivovarjev zapade 30. junija – če reprograma ne dobi (hkrati pa se ne dezinvestira, torej proda Mercatorja), bo insolventna. "
Izgleda da nema reprograma dugoročnog duga, tako kažu banke, neslužbeno istina, onda je druga opcija jedino prodaje Mercatora. Treće nema.
Vidjet ćemo..
lp