Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa ima li ovo igdje na svijetu prvo vlada natjera fondove da kupuju dionice INE pa im poslije zabrani da kupuju, Bože moj gdje ja živim i s kim imam posla.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Pa tko je spiskao ovih 199.000 kn nego fondovi. Sigurno nijedan mali ulagač nije kupovao kad se zna da ide još dolje…..Realno 1700 kn, odakle je i krenula…

Usprkos svim negativnim događajim oko INE zadnjih dana, pokazala se relativno stabilna dionica, bez paničara. Za sada!
Razlog treba tražiti u malim ali vrlo strpljivim dioničarima INE, kako su se suzdržavali prodat na 4000 kn isto tako i sada na 3500 i niže.

Iako mislim da se ovakvim intelignetnim načinom trgovanja i spuštanjem u blokadu poigrao neko po nalogu iz fondovske industrije.
Pišem u trenutku dok je u negativnoj blokadi na 3600,00kn.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Pa ima li ovo igdje na svijetu prvo vlada natjera fondove da kupuju dionice INE pa im poslije zabrani da kupuju, Bože moj gdje ja živim i s kim imam posla.

Živiš u Hrvatskoj, i imaš posla s Jadrankom Kosor.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

@peromadjar
,

apsolutno se slažem.

Apsolutno se ne slažem.
Moj portfelj se drži fenomenalno,a naročito dionice kojima se ne trguje,a tu bi naročito istaknuo ove u posebnom režimu.

Na ZSE i U HRVATSKOJ će teći med i mlijekom u potocima,ali samo strpljivima i onima koji su uglavnom u dionicama,a zečevimaq koji su u kešu ostaje samo pelin.

@peromadjar
,

apsolutno se slažem.

Apsolutno se ne slažem.
Moj portfelj se drži fenomenalno,a naročito dionice kojima se ne trguje,a tu bi naročito istaknuo ove u posebnom režimu.

Na ZSE i U HRVATSKOJ će teći med i mlijekom u potocima,ali samo strpljivima i onima koji su uglavnom u dionicama,a zečevimaq koji su u kešu ostaje samo pelin.
[/quote]
A još bolje ti se drže one koje su delistirane s burze(imam i ja dvije).. [lol] [lol] [lol]

Usprkos svim negativnim događajim oko INE zadnjih dana, pokazala se relativno stabilna dionica, bez paničara. Za sada!
Razlog treba tražiti u malim ali vrlo strpljivim dioničarima INE, kako su se suzdržavali prodat na 4000 kn isto tako i sada na 3500 i niže.

Prije bih rekao pohlepnim malim ulagačima,a ne strpljivim.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Što ste se prepali ??? Pa, tek sad slijedi INVENTURA na burzi i konačan RED i RAD !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Premješteno iz teme: DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Zagrebačka burza: Čeka se buđenje građevinara i brodara
ZAGREB – Sjećate se burze tamo u prosincu i siječnju. Prošlotjednih 64 milijuna kuna redovnog prometa znao je biti prosječni dnevni redovni promet.
No, dobro, bila je tu špriča oko Ine (ZSE:INA-R-A) i MOL-a, neki drugi interesi u igri, pa su mirovinski fondovi navalili na kupnju, a uz njih i fantomski strani kupci. Hanfina suspenzija Ininih dionica vjerojatno će travanj pretvoriti u najgori ovogodišnji mjesec na burzi, u kontekstu prometa. Teško da će i u kolovozu biti mršavije.

Ususret novom tjednu, nema se puno toga za prognozirati. Možda tek da će tržište u određenoj mjeri i dalje pratiti globalno raspoloženje. Uz katastrofalnu izvedbu brodarskog sektora i bez mnogo razloga za optimizam u građevinskom sektoru, Zagrebačka burza teško može iskoračiti iz sumorne atmosfere koja je prati već dva tjedna.

Srbija i Kuvajt potpisali su sporazum o suradnju u vojnoj industriji, a uz to su vezane nade da će Đuro Đaković (ZSE:DDJH-R-A) biti dio posla modernizacije tenkova M-84 jer brodski je holding, uostalom, većinu tog posla, obavljao i do 1991. godine i raspada Jugoslavije.

Nakon skoka CROBEX-a za 10,7 posto, a CROBEX10 indeksa za 8,5 posto u prvom kvartalu, od početka travnja CROBEX je u minusu oko 2, a CROBEX10 oko 1,7 posto.

Nove smjernice investitorima uskoro bi mogle stizati od financijskih izvješća kompanija za prvo tromjesečje. No, to će se dogoditi tek u tjednu između Uskrsa i 1. svibnja. Do tad ćemo vjerojatno biti svjedoci trgovini koja više uspavljuje no što nudi nove smjernice.

Globalna situacija na početku novog tjedna pomalo je nervozna zbog sve viših cijena nafte. Europska su tržišta u novi tjedan ušla padom zbog rastućih cijena nafte. FTSEurofirst 300 oslabio je jutros 0,2 posto, na 1.146,15 bodova. No, povlačenje bi mogla ograničiti činjenica da je indeks zakoračio u teritorij 50-dnevnog pomičnog prosjeka (na 1.144,92 boda).

http://www.seebiz.eu

peyo

bojim se da će svijet upasti u novu krizu dok mi izađemo iz ove, nemamo još puno vremena [rolleyes]

Što se događa? Hanfa je pritegnula remen, krediti dospjeli na naplatu, troškovi Vas izjedaju…
Brokeri u panici? Nema divljanja cijena na burzi, otjerali ste sve ulagače, prevarili koga ste stigli,
oteli novac poštenom narodu…?
NItko ne čita postove o dionicama..a tko ih je i čitao, nastradao je..jer su bili smišljeno napisani…
Što ćete sad , brokeri, vlasnici fondova ….trejderi…?

TKO ĆE VAM PODIĆI CIJENE DIONICA- da možete zaraditi? Nema više nikog tko bi Vas slušao?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Što se događa? Hanfa je pritegnula remen, krediti dospjeli na naplatu, troškovi Vas izjedaju…
Brokeri u panici? Nema divljanja cijena na burzi, otjerali ste sve ulagače, prevarili koga ste stigli,
oteli novac poštenom narodu…?
NItko ne čita postove o dionicama..a tko ih je i čitao, nastradao je..jer su bili smišljeno napisani…
Što ćete sad , brokeri, vlasnici fondova ….trejderi…?

TKO ĆE VAM PODIĆI CIJENE DIONICA- da možete zaraditi? Nema više nikog tko bi Vas slušao?

A ima li kod VAS slušača????

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

New Report

Close