Još će dan dobro i završiti… (kaj se prometa tice)
da li netko ima neki info o MIV-u? promet ide svaki dan a nema nikakvih javnih informacija…
Iz promjena u top 10 vidi se da kupuju 1. i 2. (Skrbnički ZABA i PBZ).
To ne može biti loš znak.
Možda isti onaj kupac koji je već jednom pokušao "preuzeti" MIV?
Možda je počeo konačni obračun?
Ačabama, gdje si? Kad idemo gore s cijenama? Sve ste posisali što se moglo ili još malo treba čekati?
U EU idemo 2014.g.- službeno….to sam danas čula.Tako da imamo vremena.
Ačabama, gdje si? Kad idemo gore s cijenama? Sve ste posisali što se moglo ili još malo treba čekati?
U EU idemo 2014.g.- službeno….to sam danas čula.Tako da imamo vremena.
Da, da… Jel ima još puno Papa Štrumf? [smiley]
Danas je živa škovaca od trgovine,jad i bijeda,bolje da je zatvore makar tamo do rujna,možda se dogodi nešto pozitivno pa da se opet trguje kako Bog zapovjeda.Ovo stvarno nema smisla. [bye]
kolega, gledajuci Vas "nick", bolje bi svi mi prosli u Las Vegasu nego na nasoj burzi…tam bi tu i tamo nekaj uletilo…meni je danas "dobar dan"….jedna bez ijedne traanskcije (a iz Crobexa je), druga u minusu, a najnelikvidnija mi ide u debeli plus…opet sam tamo di sam bio, i tako u krug…
Ja sam se danas dosta natrgovala od ranog jutra. Danas djeca umjesto da se igraju sa igračkama,
i skrivača, od jutra se s roditeljima hoće igrati -BANKOMATA ??!!
Kako da od njih napravimo normalne investitore dok narastu…skromne i racionalne…?
HNB: Neosnovane su tvrdnje da smo na krizu reagirali nepravodobno
Kad je PR HNB-a već ovako ažuran u obrani guvernera nek’ usput pojasni gdje su te 5,4 mlrd EUR-a od 2008.-2011. godine završile. Ajmo analizu na sunce da svi građani RH vide gdje su ta sredstva, a ne razbacivati se brojkama. Idemo za početak sa podatcima koliko su banke u istom razdoblju izvukle sredstava iz RH.[bye]
Neizvjesnost oko INE ostavlja iznimno veliki utjecaj na TRŽIŠTE KAPITALA, kao nelikvidnost, stagnacija i možda najvažnije psihoza ulagača.
Teško će biti naći pravi model obrane cijene od značajnog pada kad se INA odblokira – ukoliko fondovi imaju zabranu kupnje.
Prednost je, što je ipak mali broj dionica u opticaju…
Dakako bit će zanimljivo, mislim da dobar dio hrabrih ulagača spremno čeka sa udicama.
[thumbsup]
ma svaka čast burzi kad je ovoliki promet odh ča