Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eto prometa al’ na HT-u…ostali se srame…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Još će dan dobro i završiti… (kaj se prometa tice)

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

da li netko ima neki info o MIV-u? promet ide svaki dan a nema nikakvih javnih informacija…

Iz promjena u top 10 vidi se da kupuju 1. i 2. (Skrbnički ZABA i PBZ).
To ne može biti loš znak.

Možda isti onaj kupac koji je već jednom pokušao "preuzeti" MIV?
Možda je počeo konačni obračun?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Ačabama, gdje si? Kad idemo gore s cijenama? Sve ste posisali što se moglo ili još malo treba čekati?
U EU idemo 2014.g.- službeno….to sam danas čula.Tako da imamo vremena.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ačabama, gdje si? Kad idemo gore s cijenama? Sve ste posisali što se moglo ili još malo treba čekati?
U EU idemo 2014.g.- službeno….to sam danas čula.Tako da imamo vremena.

Da, da… Jel ima još puno Papa Štrumf? [smiley]

Točan odgovor je...

Danas je živa škovaca od trgovine,jad i bijeda,bolje da je zatvore makar tamo do rujna,možda se dogodi nešto pozitivno pa da se opet trguje kako Bog zapovjeda.Ovo stvarno nema smisla. [bye]

kolega, gledajuci Vas "nick", bolje bi svi mi prosli u Las Vegasu nego na nasoj burzi…tam bi tu i tamo nekaj uletilo…meni je danas "dobar dan"….jedna bez ijedne traanskcije (a iz Crobexa je), druga u minusu, a najnelikvidnija mi ide u debeli plus…opet sam tamo di sam bio, i tako u krug…

Ja sam se danas dosta natrgovala od ranog jutra. Danas djeca umjesto da se igraju sa igračkama,
i skrivača, od jutra se s roditeljima hoće igrati -BANKOMATA ??!!
Kako da od njih napravimo normalne investitore dok narastu…skromne i racionalne…?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

HNB: Neosnovane su tvrdnje da smo na krizu reagirali nepravodobno

Kad je PR HNB-a već ovako ažuran u obrani guvernera nek’ usput pojasni gdje su te 5,4 mlrd EUR-a od 2008.-2011. godine završile. Ajmo analizu na sunce da svi građani RH vide gdje su ta sredstva, a ne razbacivati se brojkama. Idemo za početak sa podatcima koliko su banke u istom razdoblju izvukle sredstava iz RH.[bye]

Neizvjesnost oko INE ostavlja iznimno veliki utjecaj na TRŽIŠTE KAPITALA, kao nelikvidnost, stagnacija i možda najvažnije psihoza ulagača.

Teško će biti naći pravi model obrane cijene od značajnog pada kad se INA odblokira – ukoliko fondovi imaju zabranu kupnje.

Prednost je, što je ipak mali broj dionica u opticaju…

Dakako bit će zanimljivo, mislim da dobar dio hrabrih ulagača spremno čeka sa udicama.

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

ma svaka čast burzi kad je ovoliki promet odh ča

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

ma dobro je ovo…za nas koji sporije pisemo naloge, imas napretek vremena za razmisljanje… [lol]

New Report

Close