Fondovi su krcati Ine. Braćo mila što nas snađe
A kako je to loše za one koji imaju druge dionice a ne INU? Jednog dana će se trakavica s INom rasplesti, fondovi će doći do svježeg kapitala, a do tada je jedino pametno skupljati one dionice za koje potom smatraš da će ih fondovi tim novcem kupovati.
Sve je moguće.
Nakon povlačenja Sanadera iz politike Crobex je trebao skočiti, a mi smo se srušili više nego Nikkei nakon potresa, tsunamija, radijacije… (njihov index je za nekoliko dana vratio izgubljeno).
Šta će danas biti?
Dax + 1,3
futuresi opet u plusu..
Šteta da je Ina blokirana..
lp
Izgleda da se ekipa za očevid prebacila sa KORFa na ĐURU.Biti će opet promjena u prvih deset ( obećava seebiz )
Izgleda da se ekipa za očevid prebacila sa KORFa na ĐURU.Biti će opet promjena u prvih deset ( obećava seebiz )
a odakle se prebacila u KORF, iz smrtno ranjene PTKM, ili su to preživjeli iz DKVS? [pray]
Dio boraca iz ADPL dio iz PTKM dio iz VLDS dio iz SUNH.Glavnina snaga iz ĐURE i KSST.Ranjeni, zarobljeni i nesposobni za borbu su ostali u dotičnima.
ide novi natječaj za merkator , i na njemu neće dat todoriću niti da otkupi dokumentaciju?!
ko bi razumio ovu slovenčad , tek sad se vidi koliko je to duboko iskompleksiran narod , žalosno [undecid]
ide novi natječaj za merkator , i na njemu neće dat todoriću niti da otkupi dokumentaciju?!
ko bi razumio ovu slovenčad , tek sad se vidi koliko je to duboko iskompleksiran narod , žalosno [undecid]
niš ti ne brini jure…ja vjerujem da Toda drži sve pod kontrolom [thumbsup]
prebijedno tr(g)ovanje na ZSE, ovdje više ni kava ne pomaže da se ostane budan…
odo ja van na zrak
pozdrav do sutra…. [yawn]