Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ode moja Jugoplastika… neki i dalje čekaju da padne na 115. [tongue]

[thumbsup]

lp

tehnicki je vrlo dobra ADPL.

vjerojatno najbolje izbor po TA u ovom trenutku.

[smiley]
[/quote]

tnx

Možda bude i dobra dividenda. [wink]

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dečki, niste ništa danas – i n v e s t i r a l i……?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

danas samo gledao silno zelenilo, zagrijalo, zelene se šparoge, a izbija i trava, a evo u portfelju toliko narasla da će trebat već i kosit!!! [cool]

ma kakav cash-r-a, 100% in

KOLEGE , imam GENIJALAN prijedlog !
Od ponedjeljka SVI stavite na prodaju količine koje imate u portfelju na ŽELJENE CIJENE-
/ ja ću staviti na cijene , s kojima bi iz svih dionica izašla – BEZ GUBITKA /.

Cilj akcije je- pregled stvarnog stanja i želja investitora – pa shodno tome i podešavanja cijena..
Da ne čekamo – dugo na ovim cijenama ……. to je zapravo smjernica M.M. da vide koliko
još trebaju novaca – za dobru likvidnost…..a i da vidimo količine..
Pa, zašto ne ? Čemu ovo glupo taktiziranje , ako se brže stvar sagleda na drukčiji način !

TZV. IZLOŽBA ima za cilj da si budući invetsitori PREGLEDAJU kaj ih zanima i shodno tome, pripreme novce.

@miami
NHF, ali imam par logičkih pitanja uz tvoju genijalnu ideju:
Što ti to znaći "izaći bez gubitka"?
I što kad izađeš? Nečeš više nikad ući?
Ili bi onda da se sve vrati na ove cijene pa da opet uđeš?
I što ti to znači “budući investitori”? Pa oni još ne čitaju ovaj forum.

Biti investitor je dugoročan, strpljiv, naporan posao. Na nekim dealovima dobiješ, na drugima malo izgubiš. Važno je da ti je portfelj u plusu, ne svaki dan, već na dugi rok.

P.S. Što sa onima na kojima si u gubitku, a rado bi ih se riješila, jer su se "pokvarile" i nikad više neće vrijediti koliko je netko za to platio?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

@Zlatek, ne shvaćaš. Miami evo tebi stotka, jako dobar prijedlog. Ja nažalost veći dio portfelja ne mogu staviti jer moram telefonski preko brokera. manji dio mogu preko PBZ Investora…

KOLEGE , imam GENIJALAN prijedlog !
Od ponedjeljka SVI stavite na prodaju količine koje imate u portfelju na ŽELJENE CIJENE-
/ ja ću staviti na cijene , s kojima bi iz svih dionica izašla – BEZ GUBITKA /.

Cilj akcije je- pregled stvarnog stanja i želja investitora – pa shodno tome i podešavanja cijena..
Da ne čekamo – dugo na ovim cijenama ……. to je zapravo smjernica M.M. da vide koliko
još trebaju novaca – za dobru likvidnost…..a i da vidimo količine..
Pa, zašto ne ? Čemu ovo glupo taktiziranje , ako se brže stvar sagleda na drukčiji način !

TZV. IZLOŽBA ima za cilj da si budući invetsitori PREGLEDAJU kaj ih zanima i shodno tome, pripreme novce.

imam GENIJALAN prijedlog za vas, kupite/downloadajte neku knjigu o burzi, ulaganju….i pročitajte, barem do pola, mislim da će vas prosvijetliti

@Zlatek
, ne shvaćaš. Miami evo tebi stotka, jako dobar prijedlog. Ja nažalost veći dio portfelja ne mogu staviti jer moram telefonski preko brokera. manji dio mogu preko PBZ Investora…

Lojtra, što ja to ne shvaćam?

Ali, ajde baš da vidim koliko će vam se pridružiti!

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Očito je,da su mišljenja podijeljena oko perspektive , cijena i općenito tržišta dionica u Hrvatskoj.
Tvrdim , da je podizanje cijena vrlo jednostavno uz minimalno ulaganje, jer je većina
danas- zbog ogromnog straha od gubitaka- sklona , odmah dnevnoj ili dvodnevnoj prodaji
dionice, a većina investitora niti ne želi ući- jer je nemoguće procijeniti koliko je
investitora spremno na kojim cijenama
– definitivno izaći iz dionica
-izaći iz dionica bez gubitaka
– prodati- kupiti dionice radi zarade.

Zlatek, pusti ti knjige na miru. Ovo kaj se događa na hrvatskom tržištu kapitala je
iz horora prešlo u čitljivu literaturu, nadam se sa sretnim krajem…..
Samo me zanima , gdje su najveće ŽELJE za prodajom / cijene i količine/.

Ja imam 6-7 naloga..i ja ću ih stavljati jedan po jedan.tokom ovog tjedna..možda ne ovaj tjedan, ali idući – već bi se mogle pokazati količine i cijene koje bi vjerujem bile zanimljive radi blic -snimke
tržišta.

Tko pak Vas poznaje po nalozima ? I kakve to ima veze s rizikom ? Nikakve , i ne košta ništa…

Čega se bojite ? Da se ne vidi – u kakvoj smo gabuli sa dionicama ? Ili da se drugi ne smiju zbog
želja za zaradom i pustih željica oko visokih cijena ?
Zar stvarno mislite – da je guranje glave u pijesak i teoretiziranje – pravi put izlaza iz ove
situacije u kojoj smo se našli- gdje su fondovi podigli sami svoje dionice – a za ostale nikoga nije
briga ? Čujte, svako je radio najbolje što je mogao, i još se borimo…
Dakle, pokušajte , bez ikakve obaveze…. ne zanima to samo mene- mene možda najviše zanima-
da li se stvarno radi o malim kolličinama, jer imam osjećaj, da ovo malo što se događa na
burzi- izuzev HT- I INE, je dnevno prebacivanje iz šupljeg u prazno …….

Ja imam 6-7 naloga..i ja ću ih stavljati jedan po jedan.tokom ovog tjedna..možda ne ovaj tjedan, ali idući – već bi se mogle pokazati količine i cijene koje bi vjerujem bile zanimljive radi blic -snimke
tržišta.

Tko pak Vas poznaje po nalozima ? I kakve to ima veze s rizikom ? Nikakve , i ne košta ništa…

Kolegice, neznam koje količine imate, ali ako su velike i stavite ih na ask (prodaju) tim potezom samo ćete srušiti dotičnu dionicu (ili više njih….ovisno šta i koliko ih imate u portfelju)

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

New Report

Close