Šta je sa onim Conan O’Brienom pa taj je trpao DLKV na 300 u tisućama.
ne čitam forum već 10ak dana al jučer otvorim Večernji List i vidim ovaj komentar.
taj dalekovod je davno prodan od 315 do 336kn. u međuvremenu sam ga još jednom protrgovao kupujući na cca 250 i prodao na 265. zadnjih dana sam ga opet kupio.
kamo sreće da mi je i na drugim dionicama zarada kao na dalekovodu.
hvala na brizi!
meni je čudno kako su svi pametni i uvijek vuku prave i pametne poteze. neznam kad sam procito na forumu da je i jedan od ovih "starih" i "zeleno-plavih" korisnika sa puno prijatelja rekao da je nešto izgubio. da ne pričam da čim napiše nešto odmah dobiva ocjenu 100. [lol]
ne bi htio sad da kolega gore misli da se ovo iskljucivo odnosi na njega ali ima puno takvih slučajeva.
opet, možda smo mi koji tako mislimo ipak velike neznalice u usporedbi sa njima pa bi nam bilo bolje da ih pratimo u stopu.. [undecid]
stotka za kolegu iznad. kad je bal nek je maskenbal.
Sanacija rupe bez dna
Dalić Šukerovim stopama – Američka turneja ministrice ‘teška’ 1,5 milijardi dolara
Prema neslužbenim informacijama, Hrvatska je u srijedu na američkom tržištu uspjela prodati obveznica u protuvrijednosti 1,5 milijardi američkih dolara
Obveznice izdane s rokom dospjeća 24.3.2021. prodane su stranim investitorima uz obećanu kamatu od 6,375 posto
http://www.nacional.hr/clanak/104026/americka-turneja-ministrice-dalic-teska-15-milijardi-dolara
Trgovina jadna da jadnija nemože
Ovim igračima ne odgovara zelenilo vani nikako
Sanacija rupe bez dna
Dalić Šukerovim stopama – Američka turneja ministrice ‘teška’ 1,5 milijardi dolara
Prema neslužbenim informacijama, Hrvatska je u srijedu na američkom tržištu uspjela prodati obveznica u protuvrijednosti 1,5 milijardi američkih dolara
Obveznice izdane s rokom dospjeća 24.3.2021. prodane su stranim investitorima uz obećanu kamatu od 6,375 posto
http://www.nacional.hr/clanak/104026/americka-turneja-ministrice-dalic-teska-15-milijardi-dolara
Odlično za tržište kapitala u HR.
Zaduživanje vani, znači nije se isisao novac u vlastitom dvorištu.
lp
ovaj dio je dobar – uz obećanu kamatu
Ovi FM -ići jutros izgleda da su razočarani i sad im ništa drugo neće preostajati već po gasu i to ravno po liniji naravno bijeloj
Ovo polako postaje neizdrživo, EU preko 1,5 % u plusu, futuresi također, svrbe me prsti ..
Premda volim kupovati sa bida, a prodavati sa aska..
lp
Nekako mi se čini da si upravo na asku [wink]
Da, strateški da radim pristisak.
Da mi prodaju po bidu.
A ako i prodam morat ću se razalostiti sa manjom zaradom od prvotno planirane.
Dobro je kako god okrenete. [thumbsup]
lp
Ovo polako postaje neizdrživo, EU preko 1,5 % u plusu, futuresi također, svrbe me prsti ..
Premda volim kupovati sa bida, a prodavati sa aska..
lp
Slažem se kolega plavi, ipak na našem tržištu je čini mi se prevladao razum, panične rasprodaje su uglavnom iza nas, na TK su uglavnom najizdržljiviji investitori ostali u ovom vremenu turbulencija…..
ps Ipak, EU I AMERI su imali vrlo snažnu korekciju u zadnjih 7 dana, pa time je i odbijanac snažniji..
Još je puno stvari koje kolebaju ulagače, nesigurnosti…..koliko sam stigao vidjeti prometi na svjetskim burzama su znatno smanjeni….OPREZ
[proud]