Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

plavi @ opet iste fore pises….moderiranje….bla bla bla….daj nesto novo….LKPC gori ask [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://www.cnbc.com/id/42099714

rižoljupci rasturaju!!!!fuck yeah!!!

Bravo, vi ste jučer kupovala, čestitke.
Danas je Japan završio + 5,67 % ostatak Azije također u plusu.
EU otvara u zelenom, futuresi također u zelenom.

Naše dionice su jako pale zadnjih par dana, danas ćete opet kupovati skidajući sa aska.

lp i sretno

[thumbsup]
[/quote]
je je …gori ask pogotovo na lkpc [bye] [bye] [bye]
[/quote]

Kolega inverter, još uvijek se niste odmoderirali, a član ste foruma od 05.2008.
Da pišete imalo inteligentnije postove ( ukoliko je to moguće naravno ), vjerujem da biste se nakon 3 godine konačno odmoderirali.

Dajte probajte i nemojte nas gnjaviti ovdje izgubili ste sve novce u HR, pa ste otišli u USA, pa tamo gubite nove. Nemojte nam dosađivati, koja je svrha pisati na forumu ako ne trguješ u HR.
Vi po onoj staroj, ako je moja krava crkla, neka crkne i susjedova.

lp
[/quote]
kolega plavi vi stvarno mislite da inverter GUBI novce u USA? ja mislim da je to već prošlo svršeno vrijeme… [bye]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

plavi @ molim te da se drzis teme ….komentar trgovanja LKPC ,,,strana trzista su na drugoj temi….hvala [tongue]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Naše dionice su jako pale zadnjih par dana, danas ćete opet kupovati skidajući sa aska.

lp i sretno

[thumbsup]
[/quote]
[/quote]

Kolega inverter, još uvijek se niste odmoderirali, a član ste foruma od 05.2008.
Da pišete imalo inteligentnije postove ( ukoliko je to moguće naravno ), vjerujem da biste se nakon 3 godine konačno odmoderirali.

Dajte probajte i nemojte nas gnjaviti ovdje izgubili ste sve novce u HR, pa ste otišli u USA, pa tamo gubite nove. Nemojte nam dosađivati, koja je svrha pisati na forumu ako ne trguješ u HR.

lp
[/quote]
kolega plavi vi stvarno mislite da inverter GUBI novce u USA? ja mislim da je to već prošlo svršeno vrijeme… [bye]
[/quote]
A sta ce palikuća, nego kurit lovu [lol]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

samo sam cekao da priskoci knele u pomoc ,cjelih 5 minuta je proslo [lol] [lol] [lol]

Kolega palikuća

Da li se vi ikada pogledate u ogledalo?
Zar vam nije glupo sto vec jednom sami sebi ne priznate da nemate pojma o investiranjun i ulaganju, da su dionice i burza prevelik kolac za vas?
Prirodno ste limitirani, ipak to nije vasa krivica

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

plavi @ molim te da se drzis teme ….komentar trgovanja LKPC ,,,strana trzista su na drugoj temi….hvala [tongue]

Kolega Asanovića, dajte lagano.. znate već..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

DELUX@ [thumbsup] ali tema je hrv,tk. bilo bi dobro da se drzimo teme….pustimo sad tko je ljepsi,pametniji ,ko ima veceg bla bla bla [rolleyes]

lp i sretno

[thumbsup]
[/quote]
[/quote]

lp
[/quote]
[/quote]

I to što kažete, i to što kažete…
Nije mi jasno kako mu nije neugodno više pisati, nakon svih onih promašaja za koje postoji dokaz ovdje na forumu.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi

a sta ce mu bit neugodno
nikada nije ni imao neki rejting ili kredibilitet, tako da nema ni sto izgubiti pisanjem gluposti i blamiranjem

plavi

a sta ce mu bit neugodno
nikada nije ni imao neki rejting ili kredibilitet, tako da nema ni sto izgubiti pisanjem gluposti i blamiranjem

Da i to što kažete kolega…
Ne znam.. iz svega priloženog.. nadam se da je izgubio barem onu drugu nevinost.. znate već..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/trgovina/zorko-cijena-nije-presudna-pri-prodaji-udjela-u-mercatoru,107475.html

da kakav stečaj…prodaju iz dosade

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

New Report

Close