Prodao sve dionice na maksimumu, kupio sve na minimumu, sve do sada, ne mreš bolivit kak znam. Nisam rekao da sam danas. Uvijek prodam po najmaksimalnoj cijeni i kupim po najminimalnoj.
evo čisti primjer da ne govoriš istinu pošto je navedena tvrdnja paradoksalna…
znao sam ja da ti uopće ne tržiš dionice, ili pišeš pjesmice ili kupuješ na placu ili pušiš ono kaj ne smiješ… ali dionice – njara
mauricije:
”
Prodao sve dionice na maksimumu, kupio sve na minimumu, sve do sada, ne mreš bolivit kak znam. Nisam rekao da sam danas. Uvijek prodam po najmaksimalnoj cijeni i kupim po najminimalnoj.
”
znao sam ja da ti uopće ne tržiš dionice, ili pišeš pjesmice ili kupuješ na placu ili pušiš ono kaj ne smiješ… ali dionice – njara
Nemoj tako gazda Elvar. Mauricije je guru!!! [smiley1][smiley1][smiley1]
Ne mogu vjerovati što um ljubomornog ćovjeka može napraviti. Istina da ne trgujem, ja radim i pratim forum. A imam vremena vidi se.
Mauricije, crni sine, pusti ti bljedolikog brata Elvara, on je zavidan na tvoju karizmu najulagača, hi,hi,hi. On je zato naš najjači daytrader. Svatko ima svoje adute.[smiley2]
Ako i danas odemo u minus onda priznajem katastrofičarima da su u pravu. Samo da ne bude kao prošle godine do dolaska Ine na burzu?
oprostite crni Mauricje ali vama vaše konlkuzije ne idu na ničije konstelacije… koliko god se vi trudili [smiley2]
Da malo promjenimo temu…opet ugovori od 70 mil. eura u Makedoniji i uz novi ugovor od grada Zagreba ….pa do kud bi mogao Končar danas,sutra…
Ogromni novci u igri a netko svakodnevno spušta cijenu.