Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

živa dosada.

Moram priznati jedan od uzbudljiijih dana na burzi.
Nije ti bilo dosadno neki dan kad si kupovao LKRI po 250.
Kad si kupovao LKPC po 1500.
Danas nije dosadno nama u cashu.

[/quote]
fasciniraju me ovakvi tipovi koji misle da kad netko nešto kupi to i drži od nemila do nedraga. Sigurno misliš da imam i Vlho jer eto pred par dana sam pisao na toj temi.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

živa dosada.

[/quote]
fasciniraju me ovakvi tipovi koji misle da kad netko nešto kupi to i drži od nemila do nedraga. Sigurno misliš da imam i Vlho jer eto pred par dana sam pisao na toj temi.
[/quote]
Mene fasciniraju tipovi koji stalno gube.
Kupovao si po 250.
Prodao po 210.
Ma nek se lova vrti.
Očito ti nije toliko dosadno kako govoriš.
Imaš ti toga dosta za zbrajati.

živa dosada.

[/quote]
[/quote]
Kupovao si po 250.
Prodao po 210.
Ma nek se lova vrti.
[/quote]
preciznije kupio po 251, prodao po 264. kupio opet po 251 i po 243 na zatvaranju. Prodao slijedeći dan. malo si pogledaj kako je išla cijena taj dan. ja kupujem i prodajem a ti se igraj na virtualnoj ili skupljaj ove figurice iz avatara [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Sutra nam premijerka prestavlja nove projekte eto vjetra u leđa za građevince

živa dosada.

[/quote]
[/quote]
Kupovao si po 250.
Prodao po 210.
Ma nek se lova vrti.
[/quote]
preciznije kupio po 251, prodao po 264. kupio opet po 251 i po 243 na zatvaranju. Prodao slijedeći dan. malo si pogledaj kako je išla cijena taj dan. ja kupujem i prodajem a ti se igraj na virtualnoj ili skupljaj ove figurice iz avatara [lol]
[/quote]
Cijena je išla dole.
Možda ste vi našli kupca izvan burze.
Nije vam dozvoljeno trgovati izvan burze.
Možda ste od dosade zaboravili u kome smijeru je išla cijena. [lol]

da ne zatrpavam temu sve ti piše u mom potpisu.

Pa , šta ste to napravili danas od burze ??? Fondovi svoje drže uspravno , a vi ste
izmasakrirali sve dionice koje ste mogli ! Kako ćete sad dugo čekati dok skupite nove količine???

I koliko dugo ćemo morati čekati na dnu- dok kupite ponovno količine koje će Vas zadovoljiti …?
Lako je srušiti tržište u Zagrebu, to nije problem…..nego, kako ćete ga podići, jeste li ostavili
nešto novaca za te svrhe, ili ćemo morati čekati nove investitore koji privučeni
rastom burze- otvaraju kredite na brzaka…… evo im sad opet , BRZI , PRIJEVREMENI POVRAT
KREDITIĆA !
Ajde, novinari …gdje je puklo danas ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Kad vidim kako se CROBEX drži, zapravo tko ga još drži na ovim razinama sjetim se 2008.godine.

Opet INA, 2008 PONUDA MOLA 2830 držala je CROBI na nekom pristojnom minusu, povijset se ponavlja, kao i 2011, dapače svaki dan je dignu za nekoliko posto i nema panike na izdanjima unutar Crobexa, izuzevši potop građevinara….

Dakle nabildana INA je amortizer cijelog tržišta, za sada….

[shocked]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

kolegice Miami,

odusevljavate s pronicljivim analizama.

Dali danas kupovati ili čekati sutra? Evo nemam blage veze…

[lol]

kolosalno…
pa vjerujte, nismo vise niti ocekivali od Vas…

Danas je bio dobar dan za kupavnje, je li? 😉
Mirovinci nam se i nisu nešto previše aktivirali, valjda misle da će ovo trajati više dana – moguće, naravno, samo se ne smije s time kockati nego pažljivo skupljati od odmah pa malo po malo!

Ovo je stvarno smiješno.
Udjel INE u crobexu je oko 11%
Protrguje se dnevno par stotina dionica.
Sa tih par stotina dionica stvara se lažno stanje na TK.
Inu treba izbaciti iz crobexa.
Koji su uslovi da ju se izbaci iz crobexa.

New Report

Close