Molim vas ne paničarite. CROBEX s ovom krizom u istočnoj Aziji nema nikakve veze, niti jedan promil!!! Mi bi čak mogli i rasti- jer smo sigurno utočište i vanjski utjecaji su samo sekundarne naravi.
Nismo imali veze niti sa US krizom hipotekarnih kredita pa smo sa 5k pali na 1,3k
Kakvo je ovo otvaranje danas??? Jel to tsunami pogodio jadran, neki tanker eksplodirao, drzava bakrotirala ?? Sto se desava
ATPL rokavela s 715 na 700 i nema uopce kupnje do 680
BLJE 94
DLKV 240
INGR da i en spominjem (12.8)
itd itd
Pocela rasprodaja ko da je apokalipsa, a kupnje nigdje
Molim vas ne paničarite. CROBEX s ovom krizom u istočnoj Aziji nema nikakve veze, niti jedan promil!!! Mi bi čak mogli i rasti- jer smo sigurno utočište i vanjski utjecaji su samo sekundarne naravi.
Nismo imali veze niti sa US krizom hipotekarnih kredita pa smo sa 5k pali na 1,3k
[/quote]
Istina barbosa, mi uvijek pratimo u stopu padove vanjskih indexa, dok rast prespavamo!
Jel mi moze itko reci cemu ovakav pad? Sam nekaj propustil?
@ BSOD
Nova eksplozija: Raste radioaktivnost oko Fukushime
TOKYO – Japanski premijer Naoto Kan rekao je u utorak da zračenje raste oko nuklearne elektrane Fukushima u kojoj su od subote izbile tri eksplozije izazvane potresom i tsunamijem i u televizijskom obraćanju pozvao stanovnike u krugu od 30 kilometara da ostanu u svojim domovima……..
Fala Petina. Ja ko da zivim u paralelnom svemiru, pa ne znam kaj se dogadja..
Nije mi bila namjera da provociram vec da odgovorim.Pitanja su postavljena a ja sam samo htio dati odgovor.
ili,
ne nisi nista propustio,samo ti nastavi spavati
Ova INA je stvarno fenomen , sve pada ali INA odoljeva cak i nuklearnim explozijama, i jos cak i raste
[/quote]
Istina barbosa, mi uvijek pratimo u stopu padove vanjskih indexa, dok rast prespavamo!
[/quote]
Ovaj puta nećemo toliko duboko jer nemamo fondova da nas ruše kao 2008. ali likvidnost nam je katastrofa a trejderi globalno razbacani pa nam je TK tromo kada bi trebalo rasti .
ps.
DAX -4.74%
CROBEX 2.232,59 -1,25%