Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a možda … meni jedan “svježi” kaže da vadi ak počne jače padati. ovako dok se muči polako privikne se, i ne da mu se vaditi novce dok je još u plusu. a novci su mu tek 2mj u fondu. kako je tek sa onima koji su u fondovima duže – oni imaju dosta lufta i dovoljno dobrih iskustava da se ne trzaju. osim ako se nešto naglo počne događati.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

realno crobex -50%

Ma zivio ti meni! [smiley1][smiley1][smiley1]

skype - ivek1234

Živio i ti meni! -60%?

Živio i ti meni! -60%?

Nemoguce!! Ti si danas kupovao na “minimumu”!!! Dakle sutra RAST!!!! [smiley1][smiley1]

skype - ivek1234

Prodao sve dionice na maksimumu, kupio sve na minimumu, sve do sada, ne mreš bolivit kak znam.

Nisam rekao da sam danas. Uvijek prodam po najmaksimalnoj cijeni i kupim po najminimalnoj.

Prodao sve dionice na maksimumu, kupio sve na minimumu, sve do sada, ne mreš bolivit kak znam.

Nisam rekao da sam danas. Uvijek prodam po najmaksimalnoj cijeni i kupim po najminimalnoj.

Svaka cast. Ti si guru! Meni to nikada nije uspjelo. [smiley2][smiley2]

skype - ivek1234

Pitaj ekipu s foruma, oni uvijek uspiju i naravno nikad ne lažu.

a možda … meni jedan “svježi” kaže da vadi ak počne jače padati. ovako dok se muči polako privikne se, i ne da mu se vaditi novce dok je još u plusu. a novci su mu tek 2mj u fondu. kako je tek sa onima koji su u fondovima duže – oni imaju dosta lufta i dovoljno dobrih iskustava da se ne trzaju. osim ako se nešto naglo počne događati.

Moj kum usao prije cca 7 mjeseci. Odlucio postati “investitor” pa poceo citati lider, business.hr, poslovni dnevnik itd.. I uglavnom negdje je u subotu naletio u casopisu na sliku nekog od fond menadjera . I kaze on: “da ti klinci igraju monopoli sa mojim parama?! Nema sanse! Odmah sam zenu poslao da to vadi van!”.

Vjerujem da je to slika i prilika prosjecnog ulagaca u nase fondove. [smiley13][smiley13][smiley13]

skype - ivek1234

Moj kum usao prije cca 7 mjeseci. Odlucio postati “investitor” pa poceo citati lider, business.hr, poslovni dnevnik itd.. I uglavnom negdje je u subotu naletio u casopisu na sliku nekog od fond menadjera . I kaze on: “da ti klinci igraju monopoli sa mojim parama?! Nema sanse! Odmah sam zenu poslao da to vadi van!”.

Vjerujem da je to slika i prilika prosjecnog ulagaca u nase fondove. [smiley13][smiley13][smiley13]

Nije Ivek, nije. To je jedan od pametnijih investitora. Ima sve predispozicije za inteligentnog investitora.
Osobno nemam ništa protiv “Klinaca”, nego mi je upitna korektnost fondova glede prilazivanja prinosa svojim članovima. A ako si daš truda i naučiš, možeš ostvarivati bolje prinose od fondova. Čak ti je i rizik manji kad ulažeš direktno u dionice ( ako su kvalitetne ) nego u fondove.
IMHO

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

TunaSalad: ” a možda … meni jedan “svježi” kaže da vadi ak počne jače padati. ovako dok se muči polako privikne se, i ne da mu se vaditi novce dok je još u plusu. a novci su mu tek 2mj u fondu. kako je tek sa onima koji su u fondovima duže – oni imaju dosta lufta i dovoljno dobrih iskustava da se ne trzaju. osim ako se nešto naglo počne događati. ” Moj kum usao prije cca 7 mjeseci. Odlucio postati “investitor” pa poceo citati lider, business.hr, poslovni dnevnik itd.. I uglavnom negdje je u subotu naletio u casopisu na sliku nekog od fond menadjera . I kaze on: “da ti klinci igraju monopoli sa mojim parama?! Nema sanse! Odmah sam zenu poslao da to vadi van!”. Vjerujem da je to slika i prilika prosjecnog ulagaca u nase fondove. [smiley13][smiley13][smiley13]

hmmmm , prepoznajem se u ovoj tvojoj priči Ivek!!!!

nekako mi ti fond menageri ostavljaju dojam amaterizma a možda su su naši novopećeni ekonomisti pravi mali lumeni!!!!! vrijeme će pokazat!!!!!!!!1
[smiley7][smiley7][smiley7]

Four Star General

Treba nam neka jako dobra vijest ali te vijesti nema. Stovise, nije vise 100% sigurna ni pozivnica za NATO dogodine. Kakva nam vijest treba? Pa, recimo, nesto kao primjerice da smo dobili organizaciju europskog nogometnog prvenstva ali to je vec proslost. Ima li nesto drugo na vidiku? Pa ima. Recimo da bi to mogao biti dogovor EU-a o mini ustavu krajem lipnja i nedvosmisleno spominjanje Hrvatske kao 28. clanice do kraja desetljeca.
Pripajanje Vojvodine Slavoniji? [smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dobro jutro svima!
Ukoliko ne dodje do naglog pada trzista, mi koji smo na trzistu duze vrijeme nemamo se cega bojati…ovo “hladjenje” je doooobro osmisljeno…pa pogledajte samo naslove po novinama zadnja 2 mjeseca…
Upozorenja na moguce korekcije…pa fonodovi bas sprecavaju ono sto je uzelo maha, a dovoljno su pametni (cestitke) da to sprijece: ljudi dizu kredite i upucavaju lovu u fondove…pa covjece, to je strostruka virutalna lova[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close