Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolko ja znam stara vijest, Čobaković je radio noćnu na barikadama i udovoljio dijelu seljaških zahtjva; između ostalog i 700 kuna doplatka po odojku.
[/quote]
Kolega totalno pogrešna informacija ne 700 kn po odojku nego po krmači (mama od odojka) a jedna krmača koliko ja zanam godišnenj proizvede 25 do 30 odojaka.
Preračunato to ispada 23 do 25 kn po odojku.

Izgleda da ništa od kupnje Mercatora..

[sealed]

lp

potvrđena ponuda od Agrokora
14:01
http://www.finance.si/305377/Uradno-V-La%B9ko-za-nakup-Mercatorja-prispele-tri-ponudbe
[/quote]

Pogledaj po koliko se trži Mercator na burzi u Sloveniji.
Po tome se da zaključiti da slovenci ne daju niti 1 % šanse da Agrokor kupi Mercator.
Todorić ponudio 195 EUR.

lp
[/quote]
prerano- po meni

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Kaže Žiga Debeljak da ništa od sastanka sa Todorićem, nema potrebe, veli..

[bye]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[bye]

lp

je Žigica je mislio da ga Toda zove na sastanak radi njegove ponude za kupnju Agrokora,a ispalo je obratno,sad mu je knedla u grlu,jer ako Toda pruzme Merkator bude Žiga odžigao

“S obzirom da je Agrokor predao ponudu za kupnju udjela u Mercatoru kojeg drži Pivovarna Laško, koji ponuditelju daje važna upravljačka prava, u ovom trenutku ne vidimo osnove za početak razgovora o strateškoj inicijativi, koju smo Agrokoru uputili 2. ožujka”, navodi se u priopćenju Mercatora objavljenom na Ljubljanskoj burzi.

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Nije toda vesla siso. Njega zanima dio od 23%, a da je ponudio i 300€ Žiga bi rekao:"Mora da se šalite?"

[bye]

lp

je Žigica je mislio da ga Toda zove na sastanak radi njegove ponude za kupnju Agrokora,a ispalo je obratno,sad mu je knedla u grlu,jer ako Toda pruzme Merkator bude Žiga odžigao

"S obzirom da je Agrokor predao ponudu za kupnju udjela u Mercatoru kojeg drži Pivovarna Laško, koji ponuditelju daje važna upravljačka prava, u ovom trenutku ne vidimo osnove za početak razgovora o strateškoj inicijativi, koju smo Agrokoru uputili 2. ožujka", navodi se u priopćenju Mercatora objavljenom na Ljubljanskoj burzi.
[/quote]
Daje obvezujuću ponudu bez due diligencea??
Bahatost..šta drugo reći
Možda je bolje da to i ne uspije jer očito su nekakvi drugi motivi ovdje upleteni osim čiste ekonomske isplativosti…

sijem žito raste grahorica

A možda mu due diligencea ne triba jer je Agrokor već 2 puta htio kupiti Mercator, pa je onda radio due diligencea. Budi siguran da Agrokor zna financijsko stanje u Mercatoru.
Inače ako je istina da je Agrokor dao najviše Slovenci bi bile budale kad ga nebi prodali Agrokoru.
Ako Agrokor kupi Mercator (23%) vjerovatno možemo očekivati i ponudu za 50% +1 dionicu u dogledno vrijeme.

Koja izjava Žiga Debeljak. Kao da on 2.3 nije znao da će Agrokor dati ponudu za Marcator.

Današnje Finance ( nadam se da vam ne trebam prevoditi slovenski, kao pravi investitori, morati znati jezike najbližih susjeda ) :

Že ko se je razvedelo, da je Agrokor Ivice Todorića oddal ponudbo – še preden je bilo znano, da je njegova najvišja (195 evrov za delnico) – je bilo jasno, da s prodajo Mercatorja spet ne bo nič.

[sealed]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Današnje Finance ( nadam se da vam ne trebam prevoditi slovenski, kao pravi investitori, morati znati jezike najbližih susjeda ) :

Že ko se je razvedelo, da je Agrokor Ivice Todorića oddal ponudbo – še preden je bilo znano, da je njegova najvišja (195 evrov za delnico) – je bilo jasno, da s prodajo Mercatorja spet ne bo nič.

[sealed]

lp

kolega plavi mislim da ste se zeznuli. pogledajte kaj je bilo sa drogom i kaj se sve pisalo. Moje skromno mišljenje da je mercator rješena stvar

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

[sealed]

lp

kolega plavi mislim da ste se zeznuli. pogledajte kaj je bilo sa drogom i kaj se sve pisalo. Moje skromno mišljenje da je mercator rješena stvar
[/quote]

Ako se netko zeznuo, onda su to Finance, a ne ja..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[sealed]

lp

[/quote]

Ako se netko zeznuo, onda su to Finance, a ne ja..

lp

[/quote]
Moraš čitati Dnevnik.si [wink]

Prvi kandidat koji će rado prodati svoje dionice Todoriću

Zoran Janković o namerah Agrokorja molči, a prodaja Mercatorja bi mu koristila

Ljubljana – Nekdanji predsednik uprave Mercatorja Zoran Janković se vse do danes še ni opredelil do namer hrvaškega Agrokorja, ki načrtuje sovražni prevzem Mercatorja. Toda glede na finančno stanje družbe KLM Naložbe, prek katere Janković skupaj z nekdanjimi člani Mercatorjeve uprave obvladuje skoraj dva odstotka Mercatorja, bi mu prevzem vsekakor finančno koristil.

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

New Report

Close