Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izgleda ništ od EU u dogledno vrijeme, ali bi zato moglo biti povoljnih dionica!
nhf 🙂

Ma to je ok, kažu pametni ljudi da je dobro da se ulazak "što više odgađa" jer tako dok traju pregovori dok nismo ušli oni iz EU imaju jači utjecaj na naše lopove da ih prisiljavaju da se bore protiv korupcije i sl. Kad uđemo onda je gotovo, kao Rumunjska i Bugarska, onda se otmu kontroli. Tako da je za doborbit Hrvatske da uđemo "ali ne brzo".

Mene više brine ovo tj. nadam se da ovaj jadni ubijeni dečko nije pripadnik neke manjine, "subkulture" i sl., inače će biti doslovno:

Jučer Paris:

Sutra Zagreb:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/policajac-ubio-19godisnjaka-na-jarunu-jer-su-se-okrznuli-ramenima-i-ispsovali-/540566.aspx

Očito je dno na Crobexu, sada preokret………

Koliki je bio najveći minus na crobexu danas, sad upalim i vidim da je u plusu, al mora da je bilo crveno…

nisam 100% ali cini mi se oko -0,30….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

malo netko nas ođe hebe a
vani se sve praši !

mi smo ipak zemlja slučaj

izgleda ništ od EU u dogledno vrijeme, ali bi zato moglo biti povoljnih dionica!
nhf 🙂

Otkud Vam takav zaključak?
Sve ukazuje na to da u lipnju završavamo pregovore!!!
Dobro je da je Purda pušten.Sada će se moji branitelji "smiriti",a moglo bi pozitivno utjecati i na burzu.
Pozdrav

Otkud Vam takav zaključak?
Sve ukazuje na to da u lipnju završavamo pregovore!!!
Dobro je da je Purda pušten.Sada će se moji branitelji "smiriti",a moglo bi pozitivno utjecati i na burzu.
Pozdrav

Navijaju za pad, odlična vijest za Purdu da će Purda biti pušten, čovjek nedužan njegova obitelj će odahnuti i dobiti mir….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

http://www.cnbc.com/id/15921552/site/14081545/

Naši FM samo prate crveno a kad je vani crveno onda je kod nas duplo i tako stalno

nemate vi toliko dionica koliko mi imamo novaca!

tako nekako bi se moglo opisati razmišljanje ljudi koji trenutačno hvataju padajuće sjekire 🙂

MIROVINCI UOPĆE NEMAJU GRAĐEVINARE…

Danas je došao Predstavnik RBA sa ponudom za kupnju udjela u dobrovoljnom III stupu …..
Pregledom portfelja njihovog društva / A IMAJU GA SAMO ZA 2009.g. vidljivo je da su
oni PRODALI sve građevinare – uglavnom….! /

Obzirom da će ovih dana dobiti friške podatke o portfelju za 2010. g / a već je treći mjesec..
ja to ne mogu shvatiti …???!!! / da li je možda negdje objavljena struktura
ostalih mirovinskih fondova ….tj. njihovog fonda- gdje bi se trebao uplaćivati
iznos za starost…… s godišnjim prinosom udjela cca 8,1–12,5 ?

To je kod svih isto?

Dakle, vrijeme kad se može s tim novcima raspolagati je IZNAD 50 GODINA starosti ….
a za deset godina jamče najmanje 45 % povećanje udjela ……

Moram reći ko poslodavac – DA DJELATNICI O TOME- N E Ć E N I T I Č U T I ! …..

Nakon fondovskog cirkusa….i gubitaka….nije ni čudno.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

A valjda i oni dolaze k pameti. Mirovincima je posao da ulažu a ne špekuliraju a što se tiče građevinara vjerojatno da investitori njihovog stupnja tolerancije na rizik ne mogu investirati u tako nepredviljive firme kao što su građevinske.

A valjda i oni dolaze k pameti. Mirovincima je posao da ulažu a ne špekuliraju a što se tiče građevinara vjerojatno da investitori njihovog stupnja tolerancije na rizik ne mogu investirati u tako nepredviljive firme kao što su građevinske.

U teoriji se gotovo pa apsolutno pa slazem s tobom.
Ali zasto su onda radili kupovni cirkus na Ingri, Dalekoovdu, IGH kad su bili na svom povjesnom maksimumu?

Gdje je onda bio investitorima taj uzviseni osjecaj osjetljivosti na prekomjerni rizik! Sve je to "trla-baba-lan" sto bi rekao onaj koji je te iste mirovince pred izbore 2007. i natjerao na ulete na burzu (nasom lovom) ko grlom u jagode.

Pritom je pocinjena trostruka steta od strane mirovinaca!

1.) shebali (u idealnom slucaju tek je dugorocno zarobili) lovu od mirovina
2.) dali svojoj fimiliji naputak kad KUPOVATI, a kad PRODAVATI
2.) mali, sitni dionicari vidjeli kupuju OMF i mislili ako njima nije skupo – nije ni meni… sve ostalo je krvava povijest!

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Zato i kažem "valjda se opametili" (jer do sada očito da pametni NISU bili)

New Report

Close