Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ŠPEKULACIJE=BURZA. To se vidi na masu dionica a pogotovo građevinari. VDKT dobije danas višemulijunski posao u Rijeci a nagrada je pad od 3,5%. Hmm, tko je tu pametan? ŠPEKULI, ŠPEKULI. Cijena ne ovosi o poslovima već o onima koji ŠPEKULIRAJU sistemom kupnja-prodaja. Haa velike li mudrosti. Pozz

neće uvijek biti ovako.

Treba vidjeti kako mastori to rade. Kad vam se ne svišaju brojevi i trendovi, treba ih preispitati.
U prijevodu, ako i trend izgleda UP a ti u kešu, provjeri ponovno brojke, grafove dok ne dobiješ DOWN procjenu i obrnuto. Tako se ostaje na vlasti, tj. zarađuju novci.[thumbsup]

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/kosor-protiv-nezaposlenosti—povjerenstvom!%3f,105986.html

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

ŠPEKULACIJE=BURZA. To se vidi na masu dionica a pogotovo građevinari. VDKT dobije danas višemulijunski posao u Rijeci a nagrada je pad od 3,5%. Hmm, tko je tu pametan? ŠPEKULI, ŠPEKULI. Cijena ne ovosi o poslovima već o onima koji ŠPEKULIRAJU sistemom kupnja-prodaja. Haa velike li mudrosti. Pozz

Kolega kakav je to višemilijunski posao, i koliko je to u odnosu na godišnje prihode Viadukta???
A što je sa bježanijom iz Libije?
Hoće li Viadukt ikada vidjeti novce koje je trebao dobiti od tamošnjih poslova, a dio kojih je već realiziran?
Što je sa troškovima gubljenja poslova i sl.?

Malo je pao ako je pao 3,5%, ne pratim VDKT..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Daj molim te Plavi, o čemu ti pričaš ?
S malo kuna možeš taj Viadukt natjerati u pozitivnu blokadu, možeš ga i srušiti s isto toliko,
a cijelu ovu gungulu oko Libije prati današnji promet od vrtoglavih 5 tisuća Eura.

dulcolax - vidi mi ruku

Dali netko zna dali se isplati preplatiti na investa.hr
Molio bi da kažete nekoliko Rijeci o ovom portalu.

Hvala

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Hrvatska bi mogla bit jedna od rijetkih zemalja svijeta koje neće doživjet W recesiju, odgovor je jednostavan, dok se svijet već oporavio i mogao uskoro ponovo završiti u nekim ponorima mi ovdje još stružemo po ponoru – dnu….tako da bi opet mogli bit jedinstveni na ovom planetu V…..

[lol]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

@ ING
Evo stoja za mrvu brtanskog humora. Uh jedva čekam neku od budućih kampanja pa kad se budu hvalili
ovi iz HDZ kako je čitav svijet imao W recesiju dok smo mi vođeni HDZ-om doživjeli samo V recesiju.
[lol] [lol] [lol]

@ ING
Evo stoja za mrvu brtanskog humora. Uh jedva čekam neku od budućih kampanja pa kad se budu hvalili
ovi iz HDZ kako je čitav svijet imao W recesiju dok smo mi vođeni HDZ-om doživjeli samo V recesiju.
[lol] [lol] [lol]

@ ING i nikson
prije bi se moglo reči da će to biti U shape. Za sad smo još samo L.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Dali mi netko moze ovo objasniti
– kupovao sam HT na 300+ , 265 , 285
– cijena KUPOVNA mi je dosla na 288 kn
– prodan danas 100 komada po 285 i sada mi pise kupovna cijena 303 kn
Kako je to moguce ?

Unaprijed zahvaljujem ako mi netko moze dati odgovor .

Kako je to moguce ?

jel te to jako brine?
[/quote]

Normalno da me brine kad gubim pare . Tebe nebi brinulo ?
Ako netko ima odgovor molim da da jedan pametan .
Hvala unaprijed
[/quote]

Koji "brokeraj" koristiš……….

Kako je to moguce ?

to ti automatski kaže kolika će biti kupovna za 2-3 tjedna [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Evo što kažu " svjetske prognoze " za naše dionice :

http://limun.hr/main.aspx?id=681042

" Business Monitor International: Luke Ploče i Rijeka su sigurna oklada

Povećanje prometa u dvije glavne hrvatske luke, Ploče i Rijeka, nastaviti će se i u srednjoročnom periodu (2011-2014), piše Business Monitor International. Propusnost u jednoj od glavnih hrvatskih luka, Luke Ploče (ZSE:LKPC-R-A), na putu je nastavka svog oporavka i u 2011. godini.

Gledajući po veličini prometa u Luci Ploče, on pokazuje da je oporavak započeo još u 2010. godini. Najnoviji podaci u Luci Ploče za prvi sedam mjeseci (siječanj-srpanj 2010) ukazuju na porast od 40% u odnosu na isto razdoblje u 2009. Povećanje prometa u dvije glavne hrvatske luke, Ploče i Rijeka (ZSE:LKRI-R-A), nastaviti će se i u srednjoročnom periodu (2011-2014) jer obje luke nastoje vratiti svoje predratne volumene prometa.

Evo i tko je BMI:

http://www.businessmonitor.com/aboutus.html

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close