ŠPEKULACIJE=BURZA. To se vidi na masu dionica a pogotovo građevinari. VDKT dobije danas višemulijunski posao u Rijeci a nagrada je pad od 3,5%. Hmm, tko je tu pametan? ŠPEKULI, ŠPEKULI. Cijena ne ovosi o poslovima već o onima koji ŠPEKULIRAJU sistemom kupnja-prodaja. Haa velike li mudrosti. Pozz
Treba vidjeti kako mastori to rade. Kad vam se ne svišaju brojevi i trendovi, treba ih preispitati.
U prijevodu, ako i trend izgleda UP a ti u kešu, provjeri ponovno brojke, grafove dok ne dobiješ DOWN procjenu i obrnuto. Tako se ostaje na vlasti, tj. zarađuju novci.[thumbsup]
ŠPEKULACIJE=BURZA. To se vidi na masu dionica a pogotovo građevinari. VDKT dobije danas višemulijunski posao u Rijeci a nagrada je pad od 3,5%. Hmm, tko je tu pametan? ŠPEKULI, ŠPEKULI. Cijena ne ovosi o poslovima već o onima koji ŠPEKULIRAJU sistemom kupnja-prodaja. Haa velike li mudrosti. Pozz
Kolega kakav je to višemilijunski posao, i koliko je to u odnosu na godišnje prihode Viadukta???
A što je sa bježanijom iz Libije?
Hoće li Viadukt ikada vidjeti novce koje je trebao dobiti od tamošnjih poslova, a dio kojih je već realiziran?
Što je sa troškovima gubljenja poslova i sl.?
Malo je pao ako je pao 3,5%, ne pratim VDKT..
lp
Daj molim te Plavi, o čemu ti pričaš ?
S malo kuna možeš taj Viadukt natjerati u pozitivnu blokadu, možeš ga i srušiti s isto toliko,
a cijelu ovu gungulu oko Libije prati današnji promet od vrtoglavih 5 tisuća Eura.
Dali netko zna dali se isplati preplatiti na investa.hr
Molio bi da kažete nekoliko Rijeci o ovom portalu.
Hvala
Hrvatska bi mogla bit jedna od rijetkih zemalja svijeta koje neće doživjet W recesiju, odgovor je jednostavan, dok se svijet već oporavio i mogao uskoro ponovo završiti u nekim ponorima mi ovdje još stružemo po ponoru – dnu….tako da bi opet mogli bit jedinstveni na ovom planetu V…..
[lol]
@ ING
Evo stoja za mrvu brtanskog humora. Uh jedva čekam neku od budućih kampanja pa kad se budu hvalili
ovi iz HDZ kako je čitav svijet imao W recesiju dok smo mi vođeni HDZ-om doživjeli samo V recesiju.
[lol] [lol] [lol]
@ ING
Evo stoja za mrvu brtanskog humora. Uh jedva čekam neku od budućih kampanja pa kad se budu hvalili
ovi iz HDZ kako je čitav svijet imao W recesiju dok smo mi vođeni HDZ-om doživjeli samo V recesiju.
[lol] [lol] [lol]
@ ING i nikson
prije bi se moglo reči da će to biti U shape. Za sad smo još samo L.
Dali mi netko moze ovo objasniti
– kupovao sam HT na 300+ , 265 , 285
– cijena KUPOVNA mi je dosla na 288 kn
– prodan danas 100 komada po 285 i sada mi pise kupovna cijena 303 kn
Kako je to moguce ?
Unaprijed zahvaljujem ako mi netko moze dati odgovor .
jel te to jako brine?
[/quote]
Normalno da me brine kad gubim pare . Tebe nebi brinulo ?
Ako netko ima odgovor molim da da jedan pametan .
Hvala unaprijed
[/quote]
Koji "brokeraj" koristiš……….
Dali mi netko moze ovo objasniti
– kupovao sam HT na 300+ , 265 , 285
– cijena KUPOVNA mi je dosla na 288 kn
– prodan danas 100 komada po 285 i sada mi pise kupovna cijena 303 kn
Kako je to moguce ?
Unaprijed zahvaljujem ako mi netko moze dati odgovor .
to ti automatski kaže kolika će biti kupovna za 2-3 tjedna [lol]
Evo što kažu " svjetske prognoze " za naše dionice :
http://limun.hr/main.aspx?id=681042
" Business Monitor International: Luke Ploče i Rijeka su sigurna oklada
Povećanje prometa u dvije glavne hrvatske luke, Ploče i Rijeka, nastaviti će se i u srednjoročnom periodu (2011-2014), piše Business Monitor International. Propusnost u jednoj od glavnih hrvatskih luka, Luke Ploče (ZSE:LKPC-R-A), na putu je nastavka svog oporavka i u 2011. godini.
Gledajući po veličini prometa u Luci Ploče, on pokazuje da je oporavak započeo još u 2010. godini. Najnoviji podaci u Luci Ploče za prvi sedam mjeseci (siječanj-srpanj 2010) ukazuju na porast od 40% u odnosu na isto razdoblje u 2009. Povećanje prometa u dvije glavne hrvatske luke, Ploče i Rijeka (ZSE:LKRI-R-A), nastaviti će se i u srednjoročnom periodu (2011-2014) jer obje luke nastoje vratiti svoje predratne volumene prometa.
Evo i tko je BMI:
http://www.businessmonitor.com/aboutus.html
[thumbsup]
lp