Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
lord,
Danas imas priliku izac u 13h na prosvijed,nemoj samo doma cmrljit pred monitorom
nemojte zaboraviti jaja ponijeti [thumbsup]
prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen
Na nekim dionicama se stvaraju prilike odlične prilike….. Dok je tržište ovako u padu….
Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/
Na nekim dionicama se stvaraju prilike odlične prilike….. Dok je tržište ovako u padu….
ne još…treba pričekati da odu -30%, onda će biti prave prilike [thumbsup]
super je ovaj prosvijed,200 ljudi se okupilo sa 75 novinara,mislim da demokracija nije za sve drzave,nije zvaka za seljaka
sreca je samo popratni faktor znanja
nikson, jedan dio ćeš dobiti za 4 mjeseca, a drugi , kad sve dionice narastu 30%……
Istina kad sve porastu za 30% i moje će nešto porasti. Ja sam zadnje vrijeme pogodio dosta dionica koje su vozile u svom filmu FRNK , KRAS, INA, HT, KOEI, KODT-P-A, HT, INA i sad ERNT. Mnogi su mi se smijali na TA kad sam tipovao na KRAS-a a pogotovo su mi se smijali za ingru na 15 kn (doduše ovo je sve bilo dosta davno) ali u svakom slučaju svaka od navedenih dionica je odradila svoj stint. Da se razumijemo nisam u svim ovim dionicama imao perfektan tajming negdje ušao malo prerano pa je bilo i crvenila na brokerskom ali u konačnici je sve sjelo na svoje mjesto.
Sad malo kad pogledaš ove dionice nijedna od njih nije bedak dionica sve su one ajmo reć slabije volatilne od crobexa ali su ipak dovoljno žive da se na njima može trgovat i ostvarit sasvim solidan prinos. Šta da kažem za INU kupio sam kad je izbacila izvještaj za treći kvartal pa naletili mađari sa ponudom priznajem to je bila čista sreća što sam u to vrijeme bio u dionici.
Poanta cijele priče je da ne moraš radit spektakularne stvari da bi ostario pristojan prinos.
lord,
super je ovaj prosvijed,200 ljudi se okupilo sa 75 novinara,mislim da demokracija nije za sve drzave,nije zvaka za seljaka
a kakva država takav i narod !
mi smo ipak zemlja slučaj
Evo opet naloga na IGH.
Ajmo sada udaranje po prodaji… [thumbsup]
Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.