Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

višak i manjak su prilično relativne kategorije. Moglo bi se reći kako je kod pripadnika radničke klase zamijećen višak kapitala, dok su neki u isto vrijeme primijetili manjak na osobnom nivou i tako, u duhu solidarnosti, krenuli u redistribuciju bogatstva kako bi izgladili taj disbalans i doprinijeli socijalnoj pravdi

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Kad čitam ovog marcipana, kao da slušam Hebranga!

Ode ti trajno na ignore, pa tamo pričaj do vijeka! [bye]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Pa što ovo danas bi!
Više od pola mog portfelja pada dok CROBEX raste??!! :rotfl:
Sve redom: ADRS-P, KODT-P, KOEI, LPLH, PTKM, FRNK.
Nisam baš na ovo naviknuo 😛

Mačak,
Zamjeni u portfelju broj : 3,4,5 za ERNT i budi car,gdje ti je nestalo ZVCV ?
Ako imaš 3 netreba ti 4, umjesto 4 bolja opcija je JDPL,kad tad enormna zarada.
[/quote]
KOEI za ERNT??? Ma daaaaaaaaj 😛 Ni slučajno. Očito imam drastično različite poglede. Meni je KOEI smiješno jeftino a za ERNT iako mi se sviđa u načelu ne mogu biti previše siguran u ništa pa mi je zabavno samo za gledanje sa sigurne udaljenosti :). A LPLH je praktički džabe, to ne mijenjam niti za što. A PTKM i tako imam malo, a veliki potencijal… pa je zabavno to držati.

A ZVCV imam, to nije danas padalo? (ovdje sam naveo ove koje danas prkose CROBEX zelenilu – ZVCV prkosi inače kroz duže vrijeme ali danas nije :P)

Opet jedan šugavi dan na burzi……Masa dioničara OPET prodala dionice u minus i otrčala
Eriksonu….. 170 kuna je samo 10 % na cijenu dionice , koja je čumila mjesecima….
Pa nek i oni rastu….kaj ste baš trebali prodati sve , sterati sve u minus i baviti se
prostitucijom ovih- novih komada u ponudi….???!!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Po rastu fondova , vidimo tko ima kolko Eriksona……..

Opet jedan super dan na burzi dionicu koja je mjesecima tumarala između 1200-1500 dobra vijest o isplati visoke dividende lansiralo za 10%. I opet se isplatilo razmišljati i špekulirati prije mase.

nikson, jedan dio ćeš dobiti za 4 mjeseca, a drugi , kad sve dionice narastu 30%……

Dosta mi je burzovne analitike..idem gledati CSI…tamo barem uvijek nađu krivce…

UDAR NA VOZAČE

Cijene goriva ponovo idu gore! Dizelska goriva probila 9 kuna po litri.

Eurosuper 98 će sa dosadašnjih 9,69 kuna po litri poskupjeti na 9,86 kuna po litri.

Oba će dizelska goriva poskupjeti za 20 lipa. Eurodizel stajat će 9,02 kune po litri, a eurodizel class 9,07 kuna.JUTARNJI LIST

što reći nego-sramotno! država ima u INI 50% vlasništva, a INA je lani ostvarila skoro milijardu kuna dobiti! umjesto da država iskoristi svoju poziciju i zakoči ovakve skupe cijene goriva na uštrb dobiti ili barem smanji trošarine, ponaša se kao da je se to uopće ne tiče!
a sad kad krene lančani val poskupljenja svega, odakle će ljudi to plaćati!?!
dok narod ne izađe na ulice kao u egiptu, jaca neće doći pameti! [angry]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

Danas imas priliku izac u 13h na prosvijed,nemoj samo doma cmrljit pred monitorom

sreca je samo popratni faktor znanja

jel ovo ivana7 izlazi iz ht-eja?

Koji jad od zse,skoro sve u padu samo DKVS i VLDS rastu dvoznamenkasto,možda isplate izvanrednu dividendu od 0,00000000000001 kn, tragikomično.

obožavam strvine-posebno ovce

New Report

Close