Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čačić

Prijatelju, moš ti bit protiv kog oćeš, ali koja je alternativa…?
Miki?
Ili ovaj Pernar?
Mislim bljuje mi se…
I od ovih na vlasti, ali i od alternative…
(da se ne bi ovo shvatilo kao podrška vlasti)

znam da baš i nema neke alternative ali mora doći do smjene. Jednostavno se moraju proluftati sve državne institucije, ovi su sad tamo već 8 godina i ako im se dpousti još jedan mandat, to će značiti još četiri godine puštanja pipaka i ukorjenjivanja i uranjanja u samozadovoljstvo a to se onda negativno odražava na sve dijelove života u državi. Jer samozadovoljna vlast teži očuvanju statusa quo a ovoj zemlji je potreban radikalni zaokret…
[/quote]
E ovdje bih se 100% složio s tobom…
samo ponavljam – alternativa nam i nije baš blistava…
oš da osnujemo "Novu alternativu"?
al na žalost ne bi dobili više od 0,1%
I to ti sve govori…
zaslužili smo to što imamo (zbog inertnosti biračkog tijela) – pa bila to Jaca, Miki, ili neko treći – tak svejedno.
sve je to ista bagra…

Čačić

[lol]

… je ova Vlada izabrana od većine građana ove zemlje na demokratski način…

nije točno! izbore je dobio Ivo Sanader koji je bio kandidat za premijera, svi pamtimo njegove "garancijske kartice" i njegov program!
odlaskom Sanadera (i njegovim kasnijim uhićenjem) ova oktroirana jacina vlada ima samo formalni legalitet (jer ju je potvdio Sabor), ali nema legitimitet jer niti je dobila izbore, niti je narod podržava!
[/quote]

ajde i ti s Pernarom na prosvjed…
Vlada je kriminalna, kao i oporba…

nikako ne mogu svi biti jednako krivi i nesposobni (što neki pokušavaju progurati!)
od skoro 20 godina HR samostalnosti, HDZ je na vlasti oko 16 godina, prema tome oko 80% problema i kriminala koji je počinjen ide njima na dušu i odgovornost!

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

nikako ne mogu svi biti jednako krivi i nesposobni (što neki pokušavaju progurati!)
od skoro 20 godina HR samostalnosti, HDZ je na vlasti oko 16 godina, prema tome oko 80% problema i kriminala koji je počinjen ide njima na dušu i odgovornost!

Je…
I ovo je doduše istina…
al i ovih ostalih 20% jako raste zbog pasivnosti i neinicijative.

Pa što ovo danas bi!
Više od pola mog portfelja pada dok CROBEX raste??!! :rotfl:
Sve redom: ADRS-P, KODT-P, KOEI, LPLH, PTKM, FRNK.
Nisam baš na ovo naviknuo 😛

P.S. Pardon, KOEI nije pala danas, onda je ipak manje od pola ih palo :rotfl:

a ja bi te pitao zašto je to tako?zašto je HDZ od 20 godina postojanja HR samostalnosti na vlasti 16 godina?
zato jer je proglasio samovladavinu ili što li?!
pa HDZ je na svakim tim izborima dobio izbore demokratskim putem…o čemu vi to…
bila ti je SDP-ova koalicija…pa smo vidjeli kako je to funkcioniralo…

Pa što ovo danas bi!

CROBEX raste samo zato što je ERNT potegnuo inače bi bio u minusu, promijena 100 kn na ERNT nosi oko 0,35% promjene crobexa, a ERNT je narasto za više od 100kn

Pa što ovo danas bi!

Mačak,
Zamjeni u portfelju broj : 3,4,5 za ERNT i budi car,gdje ti je nestalo ZVCV ?
Ako imaš 3 netreba ti 4, umjesto 4 bolja opcija je JDPL,kad tad enormna zarada.

obožavam strvine-posebno ovce

Je…
I ovo je doduše istina…
al i ovih ostalih 20% jako raste zbog pasivnosti i neinicijative.
[/quote]
Svi smo mi kriminalci jer privatiziramo i živimo na račun viška vrijednosti kapitala koji proizvode marljive i poštene ruke radničke klase!

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

New Report

Close