jel todex slijedeći?
mislim da je vrijeme da ova šugava vlada ode načinom egipta ……
korupcijske afere su nakon 20 godina napokon počele izlaziti na vidjelo, gospodarski model zaduženja i potrošnje je došao do zida pa se stvari moraju mijenjat htjeli to vladajući ili ne… ova globalna kriza je najbolje što se ovoj državi dogodilo
korupcijske afere su nakon 20 godina napokon počele izlaziti na vidjelo, gospodarski model zaduženja i potrošnje je došao do zida pa se stvari moraju mijenjat htjeli to vladajući ili ne… ova globalna kriza je najbolje što se ovoj državi dogodilo
[/quote]
Samo ništa više neće biti isto kao prije!
[/quote]
[thumbsup]
[/quote]
Ma takvih afera ima svuda, samo mi bedaki iznosimo svoj prljavi veš i javno ga podastiremo drugima, pa da nas onda isti ti guze zbog tog, a jeftino preuzimaju naše blago (HT, INA, skoro otišle Hrvatske vode i sl.)
Žalosno je što tu nikakve strategije nema, a priče o korupciji su samo da bi nas se držalo na uzdi zbog ulaska u EU (dajte pogledajte Rumunjsku i Bugarsku koje su ušle u EU, a do jučer je Čaušesku haračio…)
Nekak mi je sva ta priča o pastirima vrlo intrigantna – jel se to tiče poljoprivrede (stočarstva) il je vlada raspisala natječaj za svoje kadrove?
Mislim da smo ovce, jesmo…
[/quote]
bravo
ovi KSST nisu normalni
ne mogu vjerovati da će kod nas jedna privatizacija završiti po cijeni iznad jedne kune
[/quote]
Samo ništa više neće biti isto kao prije!
[/quote]
I bolje kolega jer smo datakli samo dno sa ovom politikom .
[/quote]
Ma takvih afera ima svuda, samo mi bedaki iznosimo svoj prljavi veš i javno ga podastiremo drugima, pa da nas onda isti ti guze zbog tog, a jeftino preuzimaju naše blago (HT, INA, skoro otišle Hrvatske vode i sl.)
Žalosno je što tu nikakve strategije nema, a priče o korupciji su samo da bi nas se držalo na uzdi zbog ulaska u EU (dajte pogledajte Rumunjsku i Bugarsku koje su ušle u EU, a do jučer je Čaušesku haračio…)
Nekak mi je sva ta priča o pastirima vrlo intrigantna – jel se to tiče poljoprivrede (stočarstva) il je vlada raspisala natječaj za svoje kadrove?
Mislim da smo ovce, jesmo…
[/quote]
bravo, kolega gvido. Ove ovčice misle da vani nema korupcije. ima, ima, samo je nema u medijima. Tamo je to normalna poslovna praksa. ovi koji zagovaraju Egipat, možda da se sada tamo presele, kad je med i mlijeko tamo samo pitanje vremena
Crobex
18.2.2011 2.256,59 -0,24% [-0,24%]
17.2.2011 2.261,97 -0,46% [-0,46%]
16.2.2011 2.272,34 -0,75% [-0,75%]
15.2.2011 2.289,40 -0,96% [-0,96%]
14.2.2011 2.311,50 -0,95% [-0,95%]
kližemo lagano cijeli tjedan….
C10
18.2.2011 1.236,26 -0,51% [-0,51%]
17.2.2011 1.242,61 -0,35% [-0,35%]
16.2.2011 1.246,99 -0,81% [-0,81%]
15.2.2011 1.257,21 -1,08% [-1,08%]